Cumartesi, Mart 15, 2014

İstanbul Siirtspor oluyorlar

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Yavuz Selim İlköğretim Okulu Spor Kulübünün adı İstanbul Siirtspor olarak değişiyor.



Konu ile ilgili bir açıklama yapan Fatih temsilcisinin Başkan Yardımcısı Recep Saraçoğlu şunları söyledi "Bu sezon, Yavuz Selim İlköğretim Okulu olarak Lige başlıyoruz ancak biz Türkiye Futbol Federasyonu’na Kulübümüzün isminin İstanbul Siirtspor olarak değişmesi için resmi başvuruyu yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor, inşallah gelecek sezon liglerde İstanbul Siirtspor olarak mücadele edeceğiz. Bunu yapmamızdaki birinci amacımız doğup büyüdüğümüz güzel ilimiz Siirt’in adını İstanbul gibi büyük bir ilde spor alanında da duyurmaktır. Tarihiyle, turistik tesisleri ile birçok güzelliği barındırması ve dört mevsimi birden yaşaması ile meşhur Siirt’imizin İstanbul’da sesi olmak istedik. Hani derler ya; bir yeri seviyorsanız, orası dünyanın en güzel yeridir. Biz de bu sevgimizi belirtmek için böyle bir karar aldık."


 


"Fatih’te 250 bin Siirtli var"
"Kulüp Başkanımız Necdet Uysal ile birlikte güzel bir hava yakaladık." diyen Saraçoğlu sözlerini şöyle sürdürdü "Adımız Siirtspor ancak takımda her memleketten sporcularımız var. İlerleyen yıllarda sportif alanda ciddi başarılar elde etmek istiyoruz. Güzel şeyler yapmak istiyoruz. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Fatih ilçesinde çok ciddi bir nüfusumuz var. Sadece Fatih’te 250 bin Siirtli var. Sağ olsunlar maçlarda bizi yalnız bırakmıyorlar. Buradaki hemşerilerimizi spora yönlendirmek istiyoruz. İç saha maçlarımızı Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında oynuyoruz. Tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz."


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...