Pazartesi, Mart 17, 2014

İstanbul Bulancak-Güneştepe maçı tamamlanamadı

İstanbul U19 Ligi 18.Grup’ta bugün oynanan ve şampiyonluğu yakından ilgilendiren karşılaşma olan İstanbul Bulancakspor-Güneştepe maçı yaşanan olaylardan dolayı tamamlanamadı.


Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı’nda Mustafa Murat Oğuz, Taner Çağlı, Ercan Gündem Hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Abdullah’ın golüyle Güneştepe ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda 60.dakika oynanırken saha içerisinde yaşanan iki futbolcu arasındaki tartışma büyüdü ve tribünlerden bazı taraftarlar sahaya inerek olaya dahil oldu. Maçın Hakemleri soyunma odasına giderek maçı tatil ettiklerini kulüplere bildirdiler. Bu maçla ilgili kararı TFF verecek.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" ids="116361,116362,116371"]

1 yorum:

tepeli dedi ki...

Kulübümüze yapılan bu hain saldırıyı hukuksal yollarla hesabını soracağız bize tehditler savruluyor ama biz cevap vermiyoruz maç boyuncada ne kadar kaliteli takım olduğumuzu gösterdik ve sezon sonundada şampiyon olan taraf biz olacağız herkes bilsin ŞAMPİYON GÜNEŞTEPE!!!

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...