Cuma, Mart 14, 2014

HEASK U16'nın büyük başarısı

İstanbul U16 Ligi 25. Grup'ta Halide Edip Adıvarspor sezon bitmeden şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı-Beyazlılar, Muttalip Şimşek yönetiminde beş yıllık alt yapı çalışmalarının da ilk meyvelerini almış oldu.



Beş yıl boyunca düzenlenen ücretsiz futbol okullarından seçilen 20 çocuktan oluşan HEASK U16 Takımı, zor bir grupta olmasına karşın rahat bir şampiyonluk kazandı. U16 Ligi devam ederken yedi futbolcusunu U19 takımında da oynatan teknik direktör Muttalip Şimşek'in yeni hedefi bu kadrodan en az 7 ismi A takıma yükseltebilmek.


Şimşek: Kulübümüzün geleceği parlak
Zorluklarla mücadele ederek bu noktaya geldiklerini belirten HEASK Altyapı Antrenörü Muttalip Şimşek "Tek hedefimiz A takıma futbolcu yetiştirmek. Futbolcuların her maç bireysel eksiklerini kapatmasını sağlamaya çalışıyoruz. U16'ya kadar böyle devam edip bu noktadan sonra yarışmacı kimliğe bürünüyoruz. Fiziksel eksiklerini de tamamlayan takımlarımız daha önce yenildikleri takımları yenmeye başlıyor, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Buradan yetişen futbolcular sadece futbolcu değil ileride bu kulübün antrenörü veya yöneticisi de olacak. Şu anda sıkıntı yaşıyoruz ancak zamanda insanlar bilinç kazanacak. Halide Edip Adıvarspor'u aydınlık bir gelecek bekliyor çünkü şampiyon olan u16'nın ardından gelen iki grup daha var" dedi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...