Perşembe, Mart 13, 2014

Hayati Köse'den Adaylık sinyali

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski Üyesi ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Başkan Vekili Hayati Köse, Haziran ayında yapılacak İASKF seçimlerinde Aday olacağının sinyali verdi.


Deneyimli Spor adamı dün akşam Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, "Haziran ayında gerçekleştirilecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri için Amatör Kulüplerimizden gelen talepler neticesinde aday olmamız yönünde büyük bir beklenti olduğunu hissettik. Biz de kendimizi bu görev için hazır hissediyoruz. Kesin kararımızı ilerleyen günlerde açıklayacağız." dedi.


Tecrülerimizle sorunları çözeceğiz
Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin, Bayrampaşa Tunaspor eski Başkanı Haydar Uzun ve Bağcılar Gençlergücü Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz'in de yer aldığı toplantıda sorularımızı yanıtlayan Köse, "hiç bir siyasi parti ve siyasi aday ile ittifak yapmak veya mevcut siyasi konjöktör'e göre durum değerlendirmesi yapma gibi durumumuz söz konusu bile olamaz. Bizim hedefimiz Amatör Kuluplerimize verilmesi gereken hizmeti sağlamak ve Kulüplerimizin sorunlarına çözüm bulmak. Çok acil olarak çözülmesi gereken bir çok sorun var. Tecrübelerimizle ve hazırladığımız projelerimizle İstanbul Kulüplerine hizmetin en iyisini sunacağız." şeklinde konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Spor Sever dedi ki...

İstanbul futbolu için çok güzel bir karar bence istanbul futbolunun kurtulmasında ve daha adaletli bir yönetim şekli olacağını inanıyorum.Tecrübeleriyle başarıya ulaşacaklarına inanıyorum..

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...