Pazartesi, Mart 17, 2014

Erganispor’dan Kurtalanspor’a karanfilli karşılama

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta Erganispor-Kurtalanspor maçında Erganispor’da yönetici, teknik kadro ve futbolcular rakip takımı centilmenlik çerçevesinde çiçeklerle karşılayarak büyük bir jest yaptı.


Erganispor’dan Kurtalanspor’a Karanfilli Karşılama


Erganispor ikinci Başkanı Beran Özbay, geçen sezon Kurtalan deplasmanında Erganispor'a karşı sergilenen centilmenlik dışı olayları anımsatarak şunları söyledi: "Geçen sezon Kurtalan maçında yaşanan olaylardan dolayı rahatsızlık duyduk. Geçen sezonun ilk devresinde Kurtalanspor’u centilmence ve güzel bir şekilde ağırladık. Başkanı ve futbolcularını Ergani spor'a yakışır bir şekilde çiçeklerle karşıladık. Maç centilmenlik içerisinde son buldu. İkinci yarıda Kurtalan'da oynanan maçta ise rakibin maç başlamadan centilmenlik dışı küfürler hareketler yağdırarak maç içerisinde futbolculara ve yöneticilere karşı taşlı saldırında bulundular. 3 futbolcumuzun darp edilip ambulans ile hastaneye kaldırılmasına rağmen soyunma odasına giren hakem Türkiye'de başka bir örneği olmayacak şekilde tekrar sahaya gelerek devam etme kararı aldı. Maç bittikten sonra Kurtalanspor yönetici ve taraftarları saldırılarına devam ederek takım otobüsünün kırılmayan camları kalmadı. Aynı şekilde yönetici arkadaşlarımızın arabaları zarara uğratıldı.Bunların bütün sebebi de başkan ve yöneticilerinin teşvik primi almasaymış. Şampiyonluklar ve küme düşmeler futbolun içerisinde olan durumlardır. Şampiyon da olabilirdik, küme de düşebilirdik; burada önemli olan kalıcı dostluklardır dedi.


 KAYNAK: www.erganihaber.net

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...