Salı, Mart 11, 2014

Davutpaşaspor'dan futbolculara altın sözü

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Davutpaşaspor, futbolcularını fair-play'e özendirmek için ortaya değerli bir ödül koydu. Turuncu-Kahverengililer'in futbolcuları sezon sonuna kadar kırmızı kart görmezlerse bu ödülün sahibi olacak.



İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta mücadele eden, sezona 'önce centilmenlik sonra şampiyonluk' parolasıyla başlayan Davutpaşaspor eğer bu sezonu kırmızı kart görmeden tamamlarsa Başkan İskender Keleş tüm futbolculara birer cumhuriyet altını hediye edecek.


Grupta ilk iki maçını kazanan ve henüz kırmızı kart da görmeye Turuncu-Kahverengililer, Alparslan Eratlı, Engin Verel, Hüseyin Çakıroğlu, Muhittin Boşat ve Fırat Aydınus gibi isimleri Türk futboluna kazandırdı. 1926'da itfaiyeciler tarafından kurulan kulüp renklerini, o dönem itfaiyeci tulumlarının rengi olan turuncu ve dumanı temsil eden kahverengiden alıyor.


HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Amac Senozan dedi ki...

Fair-play adina gayet guzel bir davranis...1 Cumhuriyet Altini bugun itibariyla yaklasik 650 Lira.A takim kadrosunda 22 kisi oldugunu dusunursek yaklasik 15 bin Lira eder ve bunun sadece ve sadece kirmizi kart gormeden sezonu bitirsinler,sonuncu olsalar da verilecek denmesi takdire sayan...Tebrik etmek icin lig sonunu beklemek gerek...

bir bilen dedi ki...

hiç kahverengi duman görmedim duymadım

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...