Çarşamba, Mart 12, 2014

Çiğli Belediyespor ile İzmirspor'a saha kapatma cezası

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta 2 Mart Pazar günü oynanan Çiğli Belediyespor-İzmirspor karşılaşmasını İzmirspor 3-2 kazanmış ve karşılaşmaya maç sonunda çıkan olaylar damga vurmuştı.


Bugün toplanan Amatör Futbol Disiplin Kurulu AFDK 79.sayılı toplantısında almış olduğu kararlar ile
 Çiğli Belediyespor Akreditasyon Sorumlusu Yücel Kurtulaş'a hakeme sözle hakarette bulunmaktan ve eylemini ısrarla sürdürmekten takdiren ve teşdiden 1 ay hak mahrumiyeti cezası, Kaleci Antrenörü Melih Şengül'e hakeme karşı sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan 15 gün hak mahrumiyeti cezası, Sedyeci Ümit Öztürk'e kavga etmekten 45 gün hak mahrumiyeti cezası, İzmirspor Malzemecisi Yasin Demirdağ'a kavga etmekten 45 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırırken ayrıca çıkan saha olayları nedeniyle Çiğli Belediyespor'a 2 maç saha kapatma cezası ile birlikte 1.500.TL para cezası, İzmirspor'a da çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç saha kapatma cezası ile birlikte 1.000.TL para cezası verilmesine karar verdi.


HABER: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...