Salı, Mart 11, 2014

Çaybaşı Bekirpaşa ligden çekildi

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından Çaybaşı Bekirpaşaspor'da Antrenör Bayram Berber ; " Bu şartlarda ligde mücadele etmenin bir anlamı olmadıklarını söyleyerek takımı ligden çektiklerini açıkladı. 



Bayram Berber'in imzalı basın açıklamasında ;" 2008 Yılında gençlere hizmet amaçlı kurulan Çaybaşı Bekirpaşaspor takımı , ahlaklı , genç sporcular yetiştirerek ilimiz Amatör futboluna renk katıyor. Çok para harcamadan, alt yapıya verdiğimiz önemle marka olduk. A Genç takımımız aynı zamanda A takımda da mücadele ediyor. Grubumuzda yaş ortalaması en genç takımı olarak mücadele ediyorduk. Sonbuçta düşme riski de olsa spora kazanım olması nedeniyle bu riske devam ettik. Mağlubiyetlerle hiç gocunmadık. Ancak bizi üzen Adalet olması gereken hakemlerimizin, saha içerisinde verdikleri kararların adaletli olmadığıdır. Keyfi kararlar ile oyunların şeklini bozarak, Saha içerisinde bozgunculuğa neden olmaktadır. Biz Ç.Bekirpaşa kulübü olarak böyle bir durumu hiç bir zaman baz almadık, almayacağız. Maalesef hakemlerin tartaklanması ve karşılaşmaların zamanında bitmemesinin çok manidar olduğunu ifade etmek istiyorum. Yine de Sabırla , centilmence mücadele ettik. Ama Hakemlerin bu sezonda başarısız performanslarına rağmen görev almalarını , ısrarla bizim maçımıza çıkmalarını anlamakta zorlanıyoruz. Demir maçı öncesinde maça çıkmamayı bile düşünerek sahaya çıktık. Fakat bir kez daha bu hakemin saha içerisindeki yönetiminin adaletinden şüphe ettiğimizden ve de bizlere piyon muamelesi yapmaya çalışan bu ve bu zihniyeti protesto etmek maksadı ile sahadan çekildik. Bu ligin şaibeli olduğunu , yetkili mercilerin sorunu çözmek yerine keyfi görevlendirmelerle devam ettiklerinden dolayı , böyle bir ligde devam etmenin manasız olduğunu düşündüğümüzden Sakarya Süper Amatör Lig'den çekildiğimizi ifade ediyorum. tüm yetkilileri vicdanları ile baş başa bırakıyor, hepsini Allah'a havale ediyorum.


HABER: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...