Çarşamba, Mart 12, 2014

Çapaspor zirve takibinde

İstanbul 2.Amatör Lig 10.Grup'ta zirve mücadelesi veren Çapaspor deplasmanda İstanbul Gençlergücü'ne konuk oldu. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Albayrak stadında zirveyi yakından takip eden fatih ekibi Güngören temsilcisi İstanbul Gençlergücünün konuğuydu. Soğuk ve yağışlı ve rüzgarlı havada rakibine oranla üstün ve tecrübeli olan Çapaspor karşılaşmadan zorlanmadan 4-0 galip ayrıldı.

Hüseyin'in yaklaşık 35 metreden attığı firikik golüyle 1-0 öne geçen sarı lacivertliler 38.dakikada Ercan'la farkı 2 ye çıkardı 2-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. 2. yarıda yine konuk ekip daha derli toplu ve etkili oynayan taraftı. Santrafor Fersat'ın peş peşe attığı 2 golle skoru bi anda 4-0 yapan Çapaspor bu andan itibaren oyunun temposunu düşürdü. Fatih ekibinin oyunun mutlak hakimi olduğu istediği an tempoyu yükseltip istediği an düşürdüğü gözlerden kaçmadı ve karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...