Cuma, Mart 14, 2014

Beykoz Kulüpler Birliği, Çelikbilek'ten daha fazla araç istiyor

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Birliğinin "Başkanlar Toplantısı" nın adresi Çubuklu Spor Kulübü Tesisleri idi. Çeşitli spor kulüplerinden Başkan, Yönetim Kurulu Üyesi, Antrenör e diğer temsilcilerin yanı sıra Bisk Danışmanları Dr.Yşar Kansak ve Doç.Dr. Mehmet Yorulmazlar'ın katılım sağladığı toplantıda gündemdeki konular değerlendirildi.


Toplantıda söz alan kulüp temsilcileri yaşadıkları problemleri dile getirirken bunlara Birliğin öncülüğünde çare üretilmesi yönünde talepte bulundular. Halen toprak zeminli sahaları kullanmak mecburiyetinde kalan kulüplerin temsilcileri Beykoz ilçesinde aynı sorun yaşayan kulüplerden bazılarının sun çim zeminli sahaya kavuşma mutluluklarına şahit olmakla sevindiklerini ancak diğer taraftan da kendi sahaları ile ilgili çalışmlarının biran önce hayat geçirilmesi yönündeki temasların sıklaşmasını talep etti.

toplantı


Spor Kulüp temsilcileri amatör spor kulüplerinin maddi açıdan sıkıntılı bir üreçten geçtiklerini bir kez daah gündeme getirip, " Eskiden bu kadar yaş kategorisi, ve dolayısı ile yoğun bir maç trafiğimiz olmazdı. A, Genç ve 14-16 Yaş Grup maçları yani sadece 3 kategori maçlarını oymardık. Bizlerin de takdir ettiğimiz U başlıklı değişik yaş kategorilerini içeren karşılaşmaların başlaması ile masraflarımız daha da arttı. Her hafta 3 maça gidecek ne araç bulabiliyoruz, ne de bunları karşılayacak rakamlar bulabiliyoruz. Dolayısı ile Beykoz Belediyesi tarafından ilçe kulüplerine tahsis edilen maç ualaşım araçlarının saysının artması bir zorunluluk halini almıştır. Bir taraftan yüzlerce çocuğumuzu sporla buluşturup, bütünleştimenin heyecanı yaşaren, diğer taraftan hafta sonu maçlarına onları nasıl göndeririz diye kara, kara düşünmekten bitap düşer hale geldik." diye görüşlerini açıklayıp başlıklar halinde toplantıda zikrettiler.


Toplantı sonunda kulüplerden gelen talep doğrultusunda bir karar metni ortaka çıkarılırken, bu metinde şu saptama ve talepler yansıtıldı ;


1-Tesisleri olan kulüplerimizin tesislerinden ortak kullanılması, resmi maçlarda ücret verilmemesi ve gündüz yapılacak antrenmanlardan da ücret alınmaması, buna karşın gece antrenman yapan kulüplerimizin saha ücreti ödemeleri.


2-Beykoz da öncelikli sahaların yapılacağı Çavuşbaşı,Kanlıca,Kavacık ve Küçüksu Yenimahallespor kulüplerine ait sahalarının yapımının takibi ile öncelikle de acil yapılması düşünülen Kavacıkspor Sahasının mülkiyeti ve ecrimisil borçlarının  bir hal yoluna konulması.


3-Kulüplerimize deplasman maçları için her hafta sonu verilen araçların yetersizliği ve bunun üç araca çıkartılması için ön bir yazı ile Belediye Başkanlığına sunulması, kararları oy birliği ile alındı.


HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...