Salı, Mart 11, 2014

Beşiktaş, Beylikdüzü Futbol Okulu Fikret Orman'ın katılımıyla açıldı

Türk Futboluna ve Beşiktaş altyapısına yeni yetenekler kazandırmak amacı ile  Beşiktaş kulüp Başkanı Fikret Ormanın açılışını yaptığı Beylükdüzü Futbol Okulu resmen eğitime başladı.


Beşiktaş Beylükdüzü Futbol Okulu açılışına Beşiktaş kulüp Başkanı Fikret Orman  yanısıra yönetim kurulu Futbol Okulları Koordinatörü Ufuk Pak, Yılmaz Canpolat, Avcılar ve Beylikdüzü Beşiktaşlılar Dernek Başkan ve yöneticileri, Futbolcular, Veliler ve kalabalkı taraftarın katılımı ile Beşiktaş Beylükdüzü Futbol Okulları açılışı gerçekleşti.


Açılış kurdelesini kesen Beşiktaş kulüp Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmasında, ''Beşiktaş kulübü Türk Futboluna ve Beşiktaşımıza yeni yetnekler kazandırmak amaçı ile Futbol Okullarımıza bir yenisini aklemesinin mutluluğunu yaşamaktayız inanıyorumki Beşiktaş Ahlakını duruşunuzla yarınlara umutla bakacağımız siz çocuklarımızı burada alacağınız eğitimle Beşiktaşımız ve Türk Futboluna uzun yıllar hizmet edeceksiniz emeği geçen hocalarımız siz değerli velilerimize teşekkür ederim'' dedi.


Beşiktaş  Beylikdüzü futbol okulu öğrencileri ve sporcuların aileleri katıldı. Bir hayli heyecanlı gözüken çocuklar ve aileler başkan fikret ormanı karşılarında görünce büyük mutluluk yaşadı,Beşiktaş Beylikdüzü Futbol Okulu Direktörü Sezer Şarkıcı yaptığı açıklamada, ''başta başkanımıza daha sonra yönetim kurulu üyelerimize ve Sayın Ufuk pak Sayın yılmaz canpolat ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.


Beşiktaş Beylikdüzü Futbol okulu direktörü Sezer Şarkıcı sözlerine şöyle devam etti; Beşiktaş Beylikdüzü Futbol okulu şuanda antrenörü ile yöneticisiyle ve velileriyle tam bir aile olmuştur,biz özkaynak düzenimize bağlı olarak iyi birey iyi vatandaş iyi sporcu yetiştirmeye çalışıyoruz,çalışmalarımız meyvelerini  yavaş yavaş vermeye başladı .


Türker hocamız genç milli takımlarda 1.bölge kent antrenörü olarak 6 oyuncumuzu ( selim önder,tunahan uran,oğuzhan gök,Ali ökkeş Kaya,Batuhan Fidancıoğlu,Burak Üstünyer) mili takım teknik heyetine sundu bu oyuncularımız şuanda çok başarılılar ve başarılı olmaya devam edecekler,bu arada asıl hedefimiz Beşiktaş özkaynak düzenimiz  Baran Karaçorlu, Polat Can, Berke Tetik Meriç, Burç Kolbaş, Emirhan İlkhan, Egemen Atansay, Mert Yavuz, Furkan Topbaş Beşiktaş JK altyapımıza kazandırılırken Kaan Hasdemir, Mustafa Bulut Kasımpaşa altyapılarımıza kazandırıldılar.


Şarkıcı röportajda Yılmaz ağabey bizi en iyi sen tanıyorsun çocuklarımızın okullarına kadar gidip başarılarını takip ediyoruz, geç yatan oyuncumuz yok, beslenmelere tüm oyuncularımız dikkat ediyor. bu konuları sürekli ailelerimizle istişare ediyoruz ve dolayısıyla biz iyi birey iyi vatandaş iyi futbolcu yetiştiriyoruz dedi,şarkıcı son olarak beylikdüzünde renk ayırmaksızın içinde futbol sevgisi olan tüm çocukları ve gençleri Beşikaş Beylikdüzü Futbol Okuluna davet ederken emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederiz diyerek sözlerini noktaladı.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="115470,115469,115468,115467,115471,115472,115473"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...