Çarşamba, Mart 12, 2014

Bakırköy'ün Aslanları çalışıyor

Galatasaray Futbol Okullarının Merter ve Başakşehir şubelerinin birleşiminden oluşan ve 2011 yılında federe olup liglere katılan Bakırköy Aslanspor, U13 ligine başarılı teknik adam Güven Keskin nezaretinde hazırlanıyor.
U14 liginde liderin bir puan gerisinde amansız takibine devam eden Bakırköy Aslanları, geçen sezon aynı kategoride yaşadıkları şampiyonluğa bir yenisini daha eklemek istiyor.


Başarılı antrenör Güven Keskin ile yaptığımız röportajda, takım olarak hedeflerinin öncelikle iyi netice almaktansa izleyenlere iyi futbol seyrettirmek, ve oyuncu kalitesini izleyenlere hissettirerek profesyonel düzeyde futbolcular yetiştirmek olduğunu dile getirdi. Amaçları doğrultusunda yaptıkları çalışmaların meyvelerinide topladıklarını belirten genç teknik adam, Kadrolarından Furkan Kılıç ve Yasin Maçaoğlu’nun, Beşiktaş’ın Fatih Yiğit Şanlıtürk’ün ise Glatasaray’ın beğenisini kazanarak bu takımlara transfer olduğunu belirtti.

HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK


 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...