Pazartesi, Mart 17, 2014

Akçakocaspor direkt olarak düşmekten kurtuldu

Bölgesel Amatör Ligi 9.Grup'ta mücadele eden Akçakocaspor deplasmanda Afyon temsilcisi İscehisarspor ile karşılaştı ve rakibini 3-2 mağlup etti.
 
Müsabakaya mutlak 3 puan parolası ile çıkan sarı yeşilliler altın değerinde puanı deplasmandan çıkardı ve küme düşmemeyi garantiledi. Ligde son maçlara girilirken korku dolu anları yaşayan Düzce temsilcisi almış olduğu galibiyet ile biraz olsun rahat bir nefes aldı. Müsabaka oldukça çekişmeli geçti. İscehisar kulübünün direkt olarak küme düşmemek için son ana kadar vermiş olduğu çaba sonuçsuz kaldı ve müsabaka 3-2 sonuçlandı.
 
Müsabakaya hızlı başlayan İscehisar, 15. dakikada Murat’ın ayağından kaydetmiş olduğu gol ile 1-0 öne geçti.16.dakakada Santadan hemen sonra Onur takımının beraberlik golunu attı 1-1. İlk yarıda her iki takımın da golü ve hatta mağlubiyeti arzulayan bir tavır sergilemeleri müsabakanın heyecanlı geçeceğinin sinyallerini verdi. İlk yarı karşılıklı ataklar ile devam ederken bu kez sahneye 30. dakikada Akçakocaspor’dan Hasan Can çıktı ve durumu 2-1 getirdi . İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz müsabaka da zorlu anlar yaşanırken 90. dakikada Emrah Anıl 3.golü buldu ve takımın rahat bir nefes almasını sağlamış oldu 3-1. Müsabaka tam bitti denildiği anda bu kez sahneye 90+1’de İscehisarlı Emrah Sunay golü kaydetti. Müsabaka 3-2 Akçakocaspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.
 
Akçakoca bu sonuçla ligden direkt düşmekten kurtulmuş oldu. Akçakocaspor 25 puana yükseltirken gelecek hafta ise Akçakocaspor Serdivanspor ile mücadele edecek.


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...