Çarşamba, Şubat 19, 2014

Soma Kömürleri desteğini çekecek mi?

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden Somaspor, hafta sonu evinde konuk ettiği Kütahyaspor karşılaşmasından 1-1 skor ile ayrılmış, karşılaşma sonrasında Kütahyaspor kafilesini taşıyan otobüs taşlanmış, bazı taraftarlarda tesislere giderek futbolculara tepki göstermişti.


Bu olaylar sonrasında (17 Şubat 2014) Somaspor Resmi İnternet sitesinden Yönetim Kurulu adına yazılı açıklama yapıldı, yapılan açıklamada, '' Pazar günü ilçemizde oynanan Soma Spor-Kütahya Spor futbol müsabakası sonrasında, haricen öğrendiğimize göre Ş.Y. , T.A., G.S. , B.A. ve Ş.Y.’den oluşan bir taraftar gurubunun istasyon evciler mevkiinde bulunan tesislerimize gelerek, futbolcularımızdan L.H.’ye fiili saldırıda bulunmak suretiyle yapmış oldukları çirkin olayı Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. ve Soma Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak kınadığımızı siz sayın Somalı Spor severlere ve kamuoyuna duyururuz.
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. olarak 3,5 yıldır sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz ve ilçemize faydalı olmak adına yaptığımız, Soma Spor Kulübüne olan desteğimizi, bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına ve bu olayların içerisinde yer almak istemememizden dolayı çekmeyi düşünmekteyiz. Kararımızın hafta içi yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirileceğini siz sayın Somalı Spor severlere ve kamuoyuna duyuruyoruz.
Bugüne kadar bu oluşumun arkasında olan bizi destekleyen taraftar gurubu ve siz sayın Soma Halkına yine bugüne kadar kulübümüze emeği geçen tüm çalışan ve sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz'' denildi.


HABER: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.