Perşembe, Ocak 02, 2014

Yeni yıl ve beklentilerimiz

Yeni bir yıla daha girdik, aslında her yeni bir yıl hayatın devamının, başarıların, güzelliklerin ve acıların yaşanmasını sağlayan devir teslim olmaktadır.



 


İnsanlığın ortak kutladığı bir an olmaktadır yeni yıllar. Dünyanın hiç bilmediğimiz, görmediğimiz yerlerinde başlar yeni yıl kutlamaları ve dünyamız döndükçe bizlere kadar gelir sonra gideceği yerlere hiç beklemeden dünyamız döndüğü için gider. Herkes insanlığa en iyi niyetlerini sevgisiyle gönderirken tatbikatta çoğu kez bunun aksini yaşamaktayız.


Spor âleminin can damarı olan amatörlere hizmet vermeye çalışıyoruz. Süper Amatör liglerin ve Birinci amatör liglerin sonuna yaklaştığımız şu son haftalarda her müsabakanın başlaması yeni yıla girer gibi oluyor. Çünkü her yeni bir müsabaka yeni heyecanları beraberinde getirmekte. Puana ihtiyacı olan takım rakibini yenmek için sahaya çıkıyor ama tersi olduğunda işte maç sonu nedense sahalar karışıyor. Yılın sonuna leke düşüyor. Şampiyon olmak istiyorsan dedi bir sporcu rakibine beni yenmelisin. Evet, dünyanın sonu yok. Küme düşersin, şampiyon olursun ama kurallar dâhilinde. Maç sonunda kol kola çıkıyorsan esas başarı budur bence.


Yeni yılda inşallah sahada sağlık memurlarını görürüz. Sağlık sorunları halledilmiş tertemiz soyunma odaları sahalarımızın hele suni halı sahalarımızın yamaları sporcu kardeşlerimize zarar vermeyecek duruma getirilir. Yeni yılın ilk haftaları amatör futbolumuzun süperinde ve birinci amatöründe kritik haftalara denk gelmektedir bu haftaların sportmence ve centilmence geçmesini dilerim. Bunun yanında çiğnediğimiz çikletleri yeşil sahalara atmayalım kuşların ölüm fermanlarını vermeyelim sevgili spor camiası.


Spor kamuoyunun, sloganı 'Biz bir aileyiz' olan amatör spor dünyamızın yeni yılını kutlar, sağlık ve esenliker içinde geçen bir sezon dilerim. 


YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...