Cumartesi, Ocak 04, 2014

Vefa'dan transfer bombaları

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Vefa’da, Başkan Gülbaran’ın camiasına söz verdiği transfer bugün gerçekleşti ve yeşil-beyazlılar 7 futbolcu ile anlaştılar.



Sezona başladığı kadroda büyük bir revizyona giren birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Fatih temsilcisi ilk olarak dün Yenibosna’dan Sinan Yüksel ile anlaşmıştı.


Yerel Futbol’a konuşan Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran, “Yenibosna’dan Taner Sevim, Beylerbeyispor’dan kaleci Anıl Gökmen ve stoper Berk Ayunç Aytemur, Çerkezköyspor’dan Deniz Enyong (Fred) ve Emrah Çilingir, İzmir Kalkanderespor’dan Mahmut Recber ve Tepecikspor A2’den Sefa Turan ile anlaştık. Transferlerimiz devam edecek. Vefalılar, ikinci devrede bambaşka bir Vefa izleyecekler” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Menejer2 dedi ki...

Kimse kimseyi kandirmasin vefa bu sene küme düşücek yazilan bazi transferlerde ASILSIZDIR..

onur dedi ki...

bu sezon vefa çok kötü bir futbol ortaya koymuştu. umarım yeni futbolcularımız takıma hemen uyum sağlar ve vefa yine zirveyi zorlar diye düşünüyorum. bu grupta kimin ne zaman hangi takımı yenebileceği belli değil bu nedenle iyi bir futbolla zirveyi zorlarız diye düşünmekteyim.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...