Pazar, Ocak 12, 2014

Vardar'dan lige güzel başlangıç

İstanbul U19 1. Ligi'nde Vardarspor deplasmanda 1907 Ataköy Çobançeşmespor'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı verdi.



10:45 olarak belirlenen maç saati, Bir önceki maçın yine ev sahibi ekibin maçı olması ve esame listelerinin hazır olmaması sebebiyle yaklaşık 15 dakikalık bir gecikme ile başladı.Grubun iki iddialı ekibinin karşılaşmasında, takımlar kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydular. Fizik yapısı biraz daha yüksek olan konuk ekip Vardarspor, uzun oyuncularını topla buluşturmaya çalışan bir oyun tarzı sergileyip, Mustafa ve Doğan Umut ile karşı kaleye yüklenerek 1-2 lik skorla 3 puanı hanesine yazdırmayı başardılar. Alınan 3 puan ve sergilenen oyun ile Vardarspor şampiyonluk adayı olduğunu gösterdi.


STAT: Bakırköy Belediye
1907 ATAKÖY ÇOBANÇEŞMESPOR: Batuhan, Engin, Kaan, Caner, Hüseyin, Nizamcan, Ali Furkan, Sercan, Nihat, Hakan, Oğuzhan (Zafer, Orçun, Serkan, Abdullah, Ozan, Arda, Emre)
VARDARSPOR: Emre, Özgür, Furkan, Arif, Burak, Ali Osman, Mustafa, Emre, Mertcan Barış, Doğan Umut, Edip (İsa, Kaan, Furkan İdris, Yiğit Alp, Hüseyin Efe, Hakan)


HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK


Saha içindeki yardımlarından dolayı saha komiseri Üzeyir Yazıcıoğlu’na teşekkür ederiz.


 

[gallery link="file" ids="104583,104584,104582"]

1 yorum:

Mehmet Uygar dedi ki...

Bu maçta anladık kı Vardarsporun sağ ve sol beklerı artı ortasahası ıs yapıcak gıbı ılerleyen haftalarda.. Atakoyun ıse duvar olusturup yaptıgı paslar rakıplerın basına dert olucak gıbı.. ıkı takımıda tebrık edıyorum

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...