Pazartesi, Ocak 13, 2014

Tunaspor'a ilk yarı yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Bayrampaşa Tunaspor, Bollucaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 4-0 yenerken, Nişantaşı'nın puan kaybetmesiyle zirveye yükseldi, Yükselme Grubu'na katılmayı büyük ölçüde garantiledi.



Tunaspor haftaya lig sonuncusu Bezirganbahçespor'u deplasmanda mağlup ettiği takdirde, bitime 1 hafta kala Süper Amatör Lig 2.Grup'tan Yükselme Grubu'na katılmayı garanti altına alan ilk takım olacak.


İlk yarı Tunaspor fırtınası
Puan cetveline bakıldığı zaman, bu karşılaşma gerek Bollucaspor açısından gerekse Tunaspor açısından şiddetle puana ihtiyaç duyulan bir mücadele  olarak start aldı.Maçın daha henüz 4.dakikasında Bolluca ceza sahası içinde Rıfat'ın müthiş kafa pasına hareketlenen Kaptan Emin yerden çok sert vurduğu, top Kaleci Özkan'ın sağından filelerle buluştu: 1-0
Maçın 12.dakikasında Berkan'ın Bolluca ceza sahasına doldurduğu topu önce göğsüne alan ve daha sonra mükemmel röveşata ile topu Bolluca kalesine yollayan Rıfat Can'ın bu vuruşu az farkla üstten auta gitti.

14.dakikada sol taraftan Rıfat Can'ın çok sert vurduğu top defansa çarpıp takılınca Aykut'un önünde kaldı. Ceza sahası içinde birden çok iyi bir pozisyona giren Aykut,Kaleci Özkan'ın üstünden durumu 2-0 yapan golü atarak Tunaspor'u skor olarak rahatlattı: 2-0

 

Karşılaşmanın 16.dakikasında Tunaspor adına Rıfat Can'ın kullandığı frikik atışını Kaleci Özkan güçlükle kornere yolladı.

34'te Kaptan Emin'in ısrarla sağ taraftan getirdiği topu arka direkte düzgün bir vuruşla gole çeviren Cihan Evim durumu 3-0 yapan golü attı.

Karşılaşmanın 44. dakikasında orta sahada başlayan nefis paslaşmalar sonucunda pozisyona son noktayı koyan isim Eren Ziya durumu 4-0 yaparak ilk yarının sonucunu belirledi.

 

Bollucaspor penaltı kaçırdı
İkinci yarının belki de Bolluca açısından en önemli fırsatı 57.dakikada geldi.Hakem Sertaç Şaroğlu Tunaspor ceza sahası içinde bir pozisyonu penaltı vuruşu ile cezalandırdı. Topun başına gelen Ramazan Ünal'ın kullandığı penaltı atışını Tunaspor Kalecisi Selçuk Özkurt direğin dibinden çıkardı ve kornere yolladı.

Geriye kalan zaman diliminde, pozisyona giren her iki takım da yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince,ev sahibi Tunaspor bu zorlu doksan dakikayı 4-0 galibiyetle tamamlayarak, Yükselme Grubu'na katılmayı büyük ölçüde garantiledi.

 

STAT: Bayrampaşa Belediye Sahası

HAKEMLER: Sertaç Şaroğlu,Güray Çobanoğlu,Kadir Kerem Erdal,

SAHA KOMSERİ: Hasan DURAN

BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Selçuk, Berkay, Arif, Aykut, Orhan, Berkan, Emin (Furkan 59), Cihan, Rıfat (Cüneyt 70), Murat (Ahmet 64), Eren Ziya

TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın

BOLLUCASPOR: Özkan, Muhammed (Ercan 41), İsmail, Yunus, Mahmut (Ramazan 46) (Emre 70), Barış, Serkan, Feti, Engin, Can, Oğuz

TEKNİK DİREKTÖR: Azad Bilen

SARI KART: Oğuz 25,Rıfat 64,

GOLLER: Emin 4, Aykut 14, Cihan 34, Eren Ziya 44

 

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN /     www.tunaspor.com

[gallery link="file" ids="105089,105090"]

4 yorum:

Sertan dedi ki...

Macta Yerel futbolun 1 tane yazari varken selim acan in yazdigini neden buraya koyuyorsunuz anlamiyorum selim acan tellerin arkasindan maci izledi fotograf dahi cekmedi anlatimi alakasiz ve yarim yamalak boyle olmaz yerel futbol yonetimi tarafsiz haber yapacaksaniz yapin.... hikaye degildir futbol hikaye gibi yazanlari istemiyoruz.

B.TUNA dedi ki...

Bolluca kalecisine dua etsin 10 olurdu.

asi dedi ki...

bollucaspor da penaltuyı kacıran ramazan ünal degil ercan üner'dir selim bey tuna bolluca macında herzamanki gibi taraflı bir yazı yazmıştır kusura bakmayın lütfen bu işi bilenler yapsın yerel futboldan murat filiz ordaydı bu haberi o yapsaydı daha hoş olmazmıydı efkan bey ve ali kemal bey ?

akd dedi ki...

Murat abi haberi gönderdi ancak ben bir hata yaptım ve bizim ekibe Murat abinin Bayrampaşa'da olduğunu söylemeyi unuttum. Yarın sabah Murat abinin haberini ilave ediyorum.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...