Salı, Ocak 07, 2014

Süper Amatör Ligde Cuma mesaisi

TFF İstanbul İl Başkanlığı, güvenlik nedeniyle İstanbul Süper Amatör Lig 3.Gruptaki 3 maçı 10 Ocak 2014 Cuma günü oynatma kararı aldı.



Kulüpleriden edinilen bilgiye göre, 10 Ocak 2014 Cuma günü oynatılacağı öğrenilen üç maç şunlar: Beykoz 1908 A.Ş.-Zeytinburnu Damlaspor, Sarıyer Yeni Mahallespor-İFA ve Alibeyköy Parseller-Bağlarbaşı.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

3 yorum:

amatorce dedi ki...

Sn Yemen eksiogluna bazen yukleniyoruz ama ozellikle sariyer ifa maci icin alinan bu kararida alkislamak gerekir olasi trubun olaylarinin onune gecilmistir gecmisdede ayagaza ifa maci icin boyle bi uygulama yapilmisti kavgasiz gurultusuz bi ortamda mac oynanmisti darisi bu macin basina..

melih dedi ki...

Yemen eksioglu kavga olaylarina karsi tedbir olarak bu maclari degistirmis olsaydi, 2-3 hafta once sariyer-istanbulspor macinda kendisine saldiran sariyer takimina yaptirim uygulardi. 3.grup suoer amatorun en kalbur ustu grubu hemen hemen her grupta cikanlar ve dusenler belli oldu fakat bu grupta son haftaya kadar playoff oynayacak takimlar belli olmayacak gibi gorunuyor. Ifa,parseller,istanbulspor,sariyer takimlarindan birisinin bir an once yaristan kopmasi icin herhafta mac gunlerinde ve maclara atanan hakemler arasinda oynamalarr yapildigini farkedersiniz incelerseniz.

tek dedi ki...

işallah yenimahalle çıkamaz

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...