Salı, Ocak 14, 2014

Sancaktepespor liderliği bırakmadı

İstanbul U16 ligi 31.grubun 9 puanla lideri Sancaktepespor, Sarıgazi Stadında averajla 2. sıradaki Dudulluspor'u misafir etti. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan ev sahibi Sancaktepespor yenilgisiz liderliğini sürdürdü.



Mücadeleyi Bölgesel Hakemlerimizden Müjdat Duman yönetirken, Yardımcılıklarını Ömer Mutlu ve Fatih Poyraz yaptılar. Maça hızlı başlayan ev sahibi Sancaktepespor 4.dakikada öne geçti, soldan Okan'ın ortasına iyi yükselip topu kafa ile filelere yollayan Muhammet takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen maçta Dudulluspor Sefa ve Süleyman ile pozisyona girsede başarılı olamadılar. Sancaktepespor ise Mert ve Halis ile bulduğu net pozisyonları gole çeviremedi. 27.dakikada deplasman takımı Dudulluspor beraberliği yakaladı. Sefa ceza sahası dışından kaleci Gökhan'ın uzanamayacağı köşeye iyi vurarak takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1.


 


İlk yarı beraberlikle geçildi. İkinci yarı başlarında Sancaktepespor tekrar öne geçti. Tayfun'un içeriye yaptığı orta Dudulluspor defans oyuncusuna çarpıp filelerle buluşunca ev sahibi Sancaktepespor 2-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda ev sahibi ekip farkı açmak isterken, Ümraniye temsilcisi Dudulluspor ise beraberlik golünü bulmak için pozisyon üretmeye başladılar.


 


Dudulluspor'un daha çok topla oynadığı ve pozisyon bulduğu dakikalarda Sancaktepe kalecisi Gökhan'ı bir türlü geçemediler. Maçın sonlarına doğru gerginliğinde arttığı mücadelede 2 takımdan da birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. 5 dakika uzatmanın gösterildiği mücadelede iki takımda gol bulamayınca ev sahibi Sancaktepespor maçı 2-1 kazarak 4.maçından da 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadı.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="105391,105392,105393,105394,105395"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...