Salı, Ocak 14, 2014

Parseller'in golcüsü Kozan Belediyespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden Alibeyköy Parseller'in bu sezon muhteşem bir sezon geçiren genç golcüsü Samet Şenol, BAL ekiplerinden Kozan Belediyespor'a transfer oldu.



IMG_2394
Futbola Alibeyköy Parseller'de başlayan 1991 doğumlu oyuncu, 2010 yılında transfer olduğu Alibeyköyspor'da iyi bir sezon geçirmiş ve orta sahanın sağ tarafından görev verilmesine rağmen golcülüğü ile ön plana çıkmıştı. Daha sonra Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çatalcaspor'a geçen Şenol, sarı-kırmızılı ekipte uyum sorunu yaşamış ve istediği kadar forma şansı bulamamıştı.


IMG_2699
Bu sezon yeniden Alibeyköy Parseller'e dönen Samet Şenol 20 gol atma başarısı göstermiş ve birçok takımın transfer listesine girmişti. Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta ilk devreyi 6.sırada tamamlayan ve geçtiğimiz günlerde yeşil-beyazlı Alibeyköy temsilcisinden Berent Yerdak'ı transfer eden Kozan Belediyespor'un ciddi teklifini kabul eden genç golcü, ligin ikinci devresinde Adana ekibinin formasını giyecek.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

2 yorum:

mehmet dedi ki...

iyi transfer.

küçükköylü dedi ki...

Hayırlı olsun

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...