Çarşamba, Ocak 08, 2014

Keşanspor’da neler oluyor?

Öncelikle tüm sporseverlerin yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim. Allah herkesin gönlünüze göre versin, kavgasız, dövüşsüz ve sporun spor gibi yapıldığı, siyasete, kişilere bağımlı olmadığı, adam gibi adamların yaptığı bir spor olması dileğiyle.



Yeni yıla, yeni Hoca
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Keşanspor, yeni yıla hareketli bir şekilde başladı hadi hayırlısı. Yönetim eski hoca Selahattin Algun Erden ile yollarını ayırdı. “Yeni yıla yeni hoca, yeni yıla yeni lig “parolasıyla başlayacak Keşanspor.


Takımda kopmalar var
Bu arada takımın tecrübeli isimleri Rafet Poyraz, Kutluhan Kırat ve Çetin Eren söylentilere göre mutlu olmadıklarından ötürü takımdan ayrıldılar. Bu ayrılıkların devamı da geldi ve Selim Özbek, Tahsin Aldemir ve Tahir Balpınar da takım ayrıldı. Bu futbolcuların mutluluğu nedir bilinmez. Kişilere göre mutluluk değişir. Kimine göre para, kimine göre huzur, kimine göre de başarı. Neyse herkes için hayırlısı olsun. Bunun açıklamasını yönetim ve ayrılan arkadaşlar zamanı gelince yapar.


Diğerleri takviye yapıyor, Keşanspor duruyor
Gelelim biz ligimize, takımlar ikinci yarı hazırlıklarına hız verdi. Bir yandan kamp çalışmaları, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdiler. Vefa 9 oyuncu ile yollarını ayırdı, 8 oyuncu ile kadrosunu yeniledi. Çerkezköyköy takımın hemen, hemen tamamına yakınını değiştirdi ve takviyelere başladı. Lüleburgaz desen takviyelerini yaptı. Yalova’da yeni yapılanmaya ilk yarı yönetime eski oyuncularını alarak başladı ve il olmanın verdiği avantajı kullanacak. Armutlu Belediye’nin oturmuş bir sistemi mevcut. Keşansporda da durmadan ayrılık rüzgarları esiyor. En iyi hamleleri de Melih hocanın görevine devam ettirilmesi. En azından takımı, Trakya’yı, ligi tanıyan biri. Neden onla devam edilmeyip dışarıdan tekrar hoca alındı onu da anlamış değilim. Hocanın UEFA A belgesi mevcut, yeni gele hocanın bildiğim kadarıyla ya TFF B ya da UEFA B’si var. Ümit Parimli “hocamıza keşanspora hoşgeldin” de,  inşallah takımı ligde bırakır temennisinde bulunmak isterim.


Parimli’nin işi zor
Keşanspor’da Yönetim, yeni hoca transferi ile birlikte ilerisi için temeller atmak istiyor galiba. Çünkü Ümit hocamız sırası ile Şirinyer, Çamdibi, İzmirspor U13, Buca Alt yapıda 2 hafta,  BAL takımlarından Akçakoca’da Yardımcı Antrenör olarak 3 hafta çalışmış. Kendisi genç olduğundan futbolculuğunu araştıralım dedik. 03.01.1997 Şirinyer’de filiz lisans ve Gaziemirgücüspor’da 31.03.2000 vize başa hiç bir kayıt mevcut değil. Bunlar önemli değil, önemli olan insanlığı ve yapacağı işi. Çünkü ben daha hala Keşan diyorsam, biraz da sayılıyorsam bunun için demek ki emek vermişim ve de şimdi karşılığını alıyorum. Onun için sayın hocam burası Keşan, burası adamı kral yapar sen yeter ki sen sevgisini kazan. Buda işini iyi yapmak ve mütevazilikten geçer. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.


YAZI: KEMALETTİN DİRİK

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...