Pazar, Ocak 12, 2014

Keşanspor'dan anlaşılmaz açıklama

BAL 11.Grup'ta bütün takımlar ikinci yarıya daha iyi bir şekilde hazırlanmak için kamp yapıyor,transfer yapıyor ve ikinci yarıya hazır olmaya çalışıyor.



Ancak Keşanspor’da ise devre arasında da sular durulmak bilmiyor.
Keşanspor Yönetim Kurulu ilk olarak Algun Erdem’le yolları ayırarak 4.Antrenör olan Ümit Parimli’yi takımın başına getirdiler.
Keşanspor Yönetim Kurulu 2013/2014 sezonunda tam 4 tane hoca ile lige devam ediyor.


İlk olarak Turan Yılmaz’la anlaşan Keşanspor Yönetim Kurulu, Yılmaz’ı görevden alarak yerine Şeref Aldanmaz’ı getirdiler.Liglerin başlamasına 1 hafta kala da Aldanmaz’ın yerine Algun Erdem görev başına getirildi.İlk yarıyı Erdem’le tamamlayan Keşanspor Yönetim kurulu devre arasında Algun’u da görevden alarak onun yerine Ümit Parimli’yi getirdiler.
Yaklaşık 30 yıldan bu yana bu takımı talip eden bir gazeteci,yönetici ve sporcusu olarak Keşanspor tarihinde bu kadar hoca değişikliğine ilk kez şahit oluyorum.


Erdem’in takımla yollarının ayrılmasının ardından kaleci Selim,Rafet,Kutluhan,Tahsin,Tahir ve Rafet de Keşanspor’dan ayrıldıklarını açıkladılar ve Keşan’ı terk ettiler.
6 oyuncunun yeri 19 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı maçlarına kadar nasıl doldurulacaktır bilemiyorum ama Keşanspor’u zor bir ikinci yarı bekliyor diye düşünüyorum.


Bu kadar gelişmenin ardından Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, 4 Ocak 2014 Cumartesi günü yaptığı ve bizi davet etmediği basın toplantısında bazı gelişmeleri anlattığı dakikalarda bizler de Gazeteci arkadaşımız Umut Çatal vasıtasıyla Keşanspor’un yeni antrenörü Ümit Parimli ile bir röportaj yaparak Parimli’nin kim olduğunu ilk kez www.kesanpostasi.com ve www.kesanajans.com siteleri olarak spor kamuoyuna ve sporseverlere tanıttık.


Çağrılmadığınız basın toplantısında yapılan açıklamaları yerel basında okuduğumda gerçekten adeta şaşırıp kaldım.
Bu toplantıyı tek başına gerçekleştiren ve antrenör Ümit Parimli’yi bile bu toplantıya davet etmeyen Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, bakın aynen şunları söylemiş. Kelimesine dokunmadan sizlere veriyoruz.”Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, 4 Ocak 2014 Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Algun Erdem’in Keşanspor Teknik Direktörlüğü görevinden, Yönetim Kurulu ile karşılıklı yapılan görüşmede, taktik anlaşmazlık nedeniyle ayrıldığını belirterek, takımın başına Ümit Parimli’nin getirildiğini bildirdi.


Keşanspor Lokali’nde saat 14.30 sıralarından başlayan basın toplantısında, Algun Erdem’in takımdan ayrıldığı iddialarını doğrulayan Pınar, “Algun Erdem’in görevinden ayrılması; Yönetim Kurulu ile yapılan karşılıklı görüşmede, taktik anlaşmazlık nedeniyledir.”


Yani Sayın Pınar bu açıklamasıyla Algun Erdem’le taktik anlaşmazlık nedeniyle yollarını ayırdıklarını kamuoyuna açıklıyordu. Bu nasıl iştir ki Keşanspor Yönetim Kurulu böyle bir açıklama yapabiliyordu.


O zaman bu değişikliğin altında Keşanspor Yönetim Kurulu’nun istediği taktiği uygulayacak bir antrenörün görev başına getirme gerçeği mi yatıyordu?
Acaba Algun Erdem,yönetim kurulunun istediği taktiği uygulamadığı için mi Keşanspor’la yolları ayrıldı?


Tabi bunun cevabını verecek olan Keşanspor Yönetim Kurulu ve bu sözleri sarf eden Keşanspor Basın Sözcüsüdür.Ama bizi ciddiye almayan ve adata yok sayanların bu sorduklarımıza bir cevap vermeyeceğini bile bile yine de bu soruyu soruyoruz.
Bize cevap vermeyenler yaptıkları basın toplantılarında karşılarına gelen basın mensubu arkadaşlarımıza yine istediklerini söyleyip kamuoyuna haklı olduklarını anlatmaya çalışacaklardır.


Ben buradan son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu zihniyetteki yönetime antrenör ne gerek.Yönetim kurulundan birini takımın başına geçirin ve istediğiniz taktikle sahaya çıkın.
Bu kadar basit ne uğraşıyorsunuz antrenör transferiyle falan…


YAZI:ERDOĞAN DEMİR

1 yorum:

kemalettin dirik dedi ki...

sevgili Erdoğan,yazın gayet iyi olmuş..yalnız bu konuda yazılan yazının üstüne bazı şeyler yazacaksan biraz daha tefferruta girsen iyi olacaktı..mademki gönderilen hocaların gerekçelerini ve açıklamalarını yazdın,sayın şeref aldanmaz"ında ayrılış nedenlerini yazsaydınızda bizde aydınlansaydık..daha hala bunla ilgili bir açıklama yapılmadı...sadece keşanspora zarar gelmesin diye açıklama yapmıyor dendi...bu şekilde olaylar kısır döngü olarak yenilenerek devam ediyor..mademki burda keşanspor düşünülüyorsa önce sayın yorumcu arkadaşımızın KEŞANSPORDAKİ GERÇEKLERİ yorumlaması hem kendine,hemde keşanspora büyük faydası olacaktır..gerçekleri gizlemek,ötelemek,pas geçmek...geleceğimizide kaybetmemiz demektir..burdan bütün keşanspor camiasına sesleniyorum orası yönetim ve çalışanlar için bir görev nöbeti,emekleriniz için varolun,sağolun...bundandan sonra götüremiyorsanız,herkes eteğindeki bütün taşaları döksün,hergün öleceğimize bir kere ölelim ve önümüze sağlam adımlarla süperden mi devam edilecek ordan devam ederi...yoksa şuanki yönetimin düğün salonundaki gelirlerinden yeterince faydalanamaması;önceki yönetimin düğün salonunu önceden kiralatması kulağımıza gelen,hatta tüm kamuoyunun bildiği bir bilgidir...kısacası erdoğancığım bu konular yaşayanlar ve bilenler tarafından konuşulmadığı süre keşenspor bir ileri,iki geri devam eder...bunları keşan sevdalısı olarak dile getirme gereği duydum...tüm keşansporlulara sevgi vesaygılar sunarım..Kemalettin Dirik..

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...