Salı, Ocak 14, 2014

Kastamonu, Çağlayan'ı ateşe attı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta üst sıralarda yer alan İstanbul Kastamonuspor, sahasında Çağlayan Gençlerbirliği'ni 4-1 yenerek rakibini sıkıntılı bir konuma soktu.


Namık Sevik Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarıda iki takımında karşılıklı cılız atakları vardı. İlk yarıda son dakikasında 45+4'te Kemal'in düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu yine aynı oyuncu gole çevirdi ve ilk yarı İstanbul Kastamonuspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk Çağlayan Gençlerbirliğispor oldu. 51. dakikada Furkan Ali Osman'ın uzaktan şutunda top ağlara gitti ve mücadeleye eşitlik geldi: 1-1
Golden sonra daha fazla topa sahip olan İstanbul Kastamonuspor, 58. dakikada yeniden öne geçti. Bu dakika içinde Kemal'in vuruşunda kaleci Burakhan çaresiz kaldı ve Kırmızı-Siyahlılar 2-1 üstünlüğü yakaladı. Tekrar öne geçmenin verdiği moralle maçta oyunun hakimi olan İstanbul Kastamonuspor 75. dakikada Egemen, 83. dakikada da Ahmet'in golleriyle farkı artırdı ve karşılaşmayı 4-1 kazanmayı bildi.


Küçükçekmecespor'un haftayı galibiyetle kapatmasıyla, son haftalara girilirken Çağlayan Gençlerbirliği düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı.


HABER - FOTO : ERTUĞRUL AKDUMAN
www.istanbulkastamonuspor.com


[gallery link="file" columns="5" ids="105313,105314,105315,105316,105317"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...