Cuma, Ocak 10, 2014

Kar: Tek sorumlu Belediye Başkanı Farsakoğlu'dur

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Adalarspor’da Genel Kaptan Aydın Kar görevinden istifa etti. İstifasını bir basın bildirisi ile duyuran Kar, Belediye Başkanına yüklendi.



IMG_4896 
Adalarspor Genel Kaptanı Aydın Kar açıklamasında şunları söyledi: Sezon başı Adalar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Farsakoğlu, yönetimdeki arkadaşlara “hedefe takım yapmamızı ve bundan oluşacak tüm giderleri kendisinin karşılayacağını” söyledi. Biz de Başkanımızın bu sözleri üzerine hedefe gidebilecek bir takım oluşturmak için çalışmalara başladık. Oyuncularla tüm görüşmeleri Başkanımızın görevlendirdiği ve aynı zamanda danışmanı olan Sayın Tevfik Kızgınkaya bizzat Belediye binasında gerçekleştirdi.


 


“Başkan bizi oyaladı”
Müsabakalar başladı ve takımımız ilk yarıyı lider tamamladı. Bu süre zarfında ödemelerde birçok aksamalar oldu fakat buna rağmen mücadelemizi devam ettirdik. Başkanımıza ödemelerle ilgili gittiğimizde sürekli halledeceğim, biraz zaman derken iş çığırından çıktı ve artık önüne geçilemez hale geldi.


 


“Futbolcuların yol paraları bile yoktu”
Oyuncu arkadaşların ceplerinde yol paraları dahi olmadığından antrenmanlara gelemez duruma geldiler. Takımda haliyle gerilemeler başladı hatta birçok oyuncu bırakma noktasına geldi. Yönetici arkadaşlarımla birlikte gayret sarf ederek oyuncuları müsabakalara getirebildik. Tabii takımın moralsiz olması ve antrenman yapamamış olmamız sebebi ile takımda büyük düşüş baş gösterdi. Oyuncularla tek, tek konuştuk ve son maça kadar takımı sahada tuttuk ve sezonu bitirdik. Bu takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusu Sayın Mustafa Farsakoğlu’dur.


 


“Futbolcuların bizden alacağı var”
Sayın Başkan vaatlerde bulunarak bizleri yola çıkardı ancak yarı yolda bıraktı. Takımın başarısız olmasında sorumlu da Sayı Belediye Başkanıdır. Teknik heyet ve oyuncu grubu da bu sebeplerden dolayı bıraksalardı şayet Adalarspor 1.Amatör Lige düşmüştü. Bizim zaten 21 adet lisanslı oyuncumuz mevcuttu. Altyapımız olmadığı için alttan oyuncu oynatma şansımızda bulunmamaktaydı. Buna rağmen sezon sonuna kadar müsabakalara çıkan oyuncu grubuna ve teknik heyete sonsuz teşekkür ediyorum. Hepsi haklarını helal etsin. Çünkü hepsinin bizden alacakları var. Bu gerçekleri herkes bilsin kimse oyucu grubuna tek kelime etmesin istedim.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...