Perşembe, Ocak 09, 2014

İstanbulspor Bağcılar'a hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbulspor, cuma günü Bağcılarspor'la oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sürdürdü.



Yeşilova Esnaf Stadı'nda teknik direktör Oğuz Ataman yönetiminde gerçekleşen idmanda Sarı-Siyahlılar bol bol şut çalışırken çift kale maç büyük çekişmeye sahne oldu. Geçen hafta ikinci sıraya yükselen Sarı-Siyahlılar kalan 2 maçlarını kazanıp (Fenerköy'e karşı da bir hükmen galibiyetleri var) Yükselme Grubu'na gitmeyi hedefliyor.


İstanbulspor Teknik Direktörü Oğuz Ataman, ellerine geçen fırsatı değerlendirmek istediklerini, Bağcılarspor ve İFA'yı geçip Yükselme Grubu'na kalmak istediklerini dile getirdi.


HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK


[gallery link="file" columns="6" ids="104132,104133,104134,104135,104136,104131"]

6 yorum:

Adem dedi ki...

Sayın Efkan Bucak Hep Yazıyorum Tekrar Yazıcam. Siz Ne Kadar istanbulspor Yazarsanız Bende O Kadar Bu Takımın Gerçek İstanbulspor Olmadığını Yazacağım. İstanbul spor kulübü İle İSTANBULSPOR A.Ş. Karıştırılmasın Lütfen.

Taraftar dedi ki...

Kardeş gerçek İSTANBULSPOR bu senin dediğin takım anonim şirketi bunuda herkes böyle biliyo bosuna burda yangın yapma yani hadi eyv

Adem dedi ki...

Sen Hangi İstanbulspordan Bahsediyorsun Bilader. Gerçek İstanbulspor A.şdir. Liseden Çıkan Takım Odur. Lise Sahip Çıkmayınca Takım A.ş Olarak Devamlı El Değiştirmiştir. Şu anda Haberi Yapılan Takım 2006da Lise Tarafından Kurulmuştur.

Efkan dedi ki...

Adem Bey, hassasiyetinizi anlıyorum ancak bize tepkinizin nedenini anlamakta güçlük çekiyorum. Her iki takım için de İstanbulspor yazıyoruz mecburen. Haberlerin etiketlemesinde de lisenin takımı için 'İstanbulspor Kulübü', Sarıalioğlu Grup'un profesyonel takımı için 'İstanbulspor AŞ' yazıyoruz. Haberlerimizde o ayrıma dikkat etmekteyiz. İyi günler dilerim.

Umut dedi ki...

Suanda lisenin takımı gercek istanbul spordur a s cen uzan zamanında alınıp amatör olan takım kapandı ve liseliler tekrar birleşip sahıp cıktı bilip bilmeden yorum yapmayın gercek istanbul spor amatör olandır davalarıda hep kaybediyosunz hala yangın yapıyosunuz . Bırakında iki takımada sahıp cıkın .

Adem dedi ki...

Kim Davayı kaybetti Kardeş Neyden Bahsediyorsun. Ömer Başkan İzin Vermese O Logoyu formanda Kullanbilirmisin Sen. Daha Logonda Kuruluş Tarihini Yazamıyorsun. Takımın İsmini İstanbul Spor Kulübü Koyuyorsun Takımı 2006da Kuruyorsun Sonra Ben Gerçeğim Diyorsun.
Gerçek Olan İSTANBULSPOR A.Ş.'dir. Onunla Uefada Oynadık Sergenler Aykutlar Oğuzlar Orada Oynadı. Unutmayın Bunları...

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...