Pazartesi, Ocak 13, 2014

Heyecan kasırgasının galibi Kaynaşlı

Düzce Süper Lig'de oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maçta Kaynaşlı Belediyespor deplasmanda Bahçeköyspor'u 4-3 mağlup etti.



Son yılların en zevkli maçı 8.sırada 18 puanı bulunan Bahçeköyspor ile 4.sırada 19 puanı bulunan Kaynaşlı Belediyespor takımları arasında oynandı. Bahçeköy Sahası'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Kaynaşlı Belediyespor son dakikalarda attığı 2 golle rakibi Bahçeköyspor'u 4-3 yendi.


Karşılaşmanın gollerini Bahçeköyspor adına 43'te penaltıdan Murat, 48'de Özgür, 61'de Ümit atarken, Kaynaşlı Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 40'ta Fatih (kk), 83'te Oğuz, 90 ve 90+2'de Erol kaydetti. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Bahçeköyspor'dan Tayfun ve Kaynaşlı Belediyespor'dan Enes kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın 90 dakikası çekişmeli ve tempolu geçti. Bahçeköysporlu taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi.


Kaynaşlı Belediyespor bu galibiyetle puanını 22 yaparken, Bahçeköy 18 puanda kaldı.Kaynaşlı Belediyespor ikinci yarının ilk maçını yine deplasmanda Gümüşova Belediyespor ile oynarken, Bahçeköyspor yine sahasında Sivrikaya Sinerjispor ile mücadele edecek.

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...