Çarşamba, Ocak 08, 2014

Gürpınarspor, Hakemlerden çok dertli

Gürpınarspor-Çengelköyspor maçında Hakem hatalarından dolayı ezildiklerini söyleyen Süper Amatör Lig ekiplerinden Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, Müsabakanın hakemi M. Kürşat Filiz’in art niyetli maç yönettiğini düşündüğünü söyledi.  



IMG_7189
Başkan Küçük yaptığı açıklamada şu sözlerine yer verdi, “Ben kendi adıma kesinlikle hakem Kürşat Filiz’in art niyetli olduğuna inanıyorum. İki takımında hakkını hakkını resmen yediler. Hakemin tribünlerle muhatap olması, alaycı bakışı, 2 ve 3.ligde maç yöneten Ulusal bir hakeme yakışmadı. Yardımcısının da ona ayak uydurması bizim resmen kaderimizle oynadı. Orada maçı izleyen bir dolu insan vardı ve herkes maçı izledi. Çengelköyspor gibi kaliteli bir takımın bu yapılan hakem hatalarına ihtiyacı varmıydı ki bence yoktu çünkü Çengelköyspor takımı hakikaten çok kaliteli ve sahada neyi nerede ve ne zaman yapacağını çok iyi bilen bir takım. Hakemin yardımına ihtiyacı olmadığını çok iyi biliyorum. İki takımda sahada futbol adına her şeyi yaptı ve mükemmel bir mücadele örneği sergiledi. Bunun karşılığını maalesef hiç kimse alamadı. Bizim mağlup olmamız için müsabakanın hakemleri helal olsun ellerinden geleni yaptılar. Sahada mücadele eden ve terlerine son damlasına kadar akıtan bu gençlerin emeklerin ellerinden alınmasından dolayı hakemler mutlu mu oldu. Yazıktır emek bu kadar kolay çalınmamalı.


IMG_6989 
Yolumuza devam edeceğiz
Küçük son olarak, “Ligde kalma adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ben yine söylüyorum bu gençler ligde kalacak neticeleri alacaklardır. Artık yolumuza devam edeceğiz ve takım olarak kazanmanın planlarını yapacağız. Bu takım ligde kalacaktır ve bu gücümüzü herkese göstereceğiz. Kendi sahamızda bu zamana kadar oynadığımız maçlarda nedense hakemler bizim kazanmamıza izin vermiyorlar. Bu sezon iç sahamızda böyle bir sıkıntı yaşıyoruz. Hakemler adil maç yönetsinler iç sahada değil İstanbul’un neresinde olursa olsun sahaya çıkar aslanlar gibi mücadele ederiz. Hatasız olmaz fakat hataların tamamı bizim maçlara rast gelince ister istemez hakemlerin art niyetli olduklarını düşünüyoruz. Ben buradan Çengelköyspor takımına başarılar diliyor, Play-Off maçlarından daBölgesel Amatör Lige çıkmalarını diliyorum” dedi.


 


HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...