Salı, Ocak 14, 2014

Gülsuyu 3 puanla başladı

İstanbul U19 Ligi 23.Grup takımlarından Alemdağspor, sahasında Gülsuyu takımını misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi sonlarla bulduğu golle 3-2 kazanan deplasman takımı Gülsuyu, lige 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı.



Hakan Yoldaş, Yasin Turna ve Ahmet Kayhan hakem triosunun yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladı, karşılıklı ataklarla pozisyon bulan ekiplerden Gülsuyu takımı 25.dakikada Serhat'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.


 


İlk yarı deplasman takımının üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Alemdağspor 55.dakikada Mücahit'in attığı gol ile beraberliği yakaladı 1-1. Bu dakikadan sonra büyük çekişmeye sahne olan mücadelede iki takımında eşitliği bozma çabaları izleyenlere keyifli anlar yaşattı.


 


75.dakikada Gülsuyu Furkan'la 2-1 öne geçti. 82.dakikada Çekmeköy temsilcisi Alemdağspor Erdi ile bir kez daha beraberliği sağladı 2-2. 84.dakikada deplasman takımından Mehmet Ali ile takımını bir kez daha öne geçip durumu 3-2 yaptı. Maçın sonlarına doğru bastıran ev sahibi ekip aradığı golü bulamayınca ilk maçında evinde yenilmekten kurtulamadı. Alemdağspor önümüzdeki hafta K.Cevizli Gücü deplasmanına giderken, Gülsuyuspor ise evinde Öz Karacaahmet takımını misafir edecek.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="105398,105399,105400,105401"]

1 yorum:

Kartaltepeli dedi ki...

Sayın Efkan Bucak:1.Amatör Ligte playoff maçı olan KARTALTEPE-İstanbul Ptt maçı bu haftamı oynanıcak.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...