Perşembe, Ocak 02, 2014

Göksu: Kimse heveslenmesin

Topkapıspor Teknik Direktörü Hüseyin Göksu, İkitellispor yenilgisiyle zirveyi emaneten bıraktıklarını, sezon sonunda mutlu sona ulaşan tarafın kendileri olacağını söyledi.



İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta geçen hafta deplasmanda İkitellispor'a uzatma anlarında yediği golle 1-0 yenilen zirveyi Yeşilova Esnafspor'a devreden Topkapıspor'un teknik direktörü Hüseyin Göksu, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "İkitellispor karşısında aldığımız yenilgiyi iş kazası olarak görüyoruz. Lig uzun bir maraton, böyle yenilgiler olacaktır. Biz moralimizi bozmuyoruz. Ben futbolcularıma güveniyorum. Rakiplerimiz çok iyi, hepsine saygı duyuyoruz ancak kimse heveslenmesin, sezon sonunda mutlu sona ulaşan takım Topkapıspor olacaktır. Yönetim kurulumuz bize tam destek veriyor, camia olarak da kenetlendik" dedi.


Lider Yeşilova Esnafspor'un 1 puan gerisinde olduklarını ancak rakiplerinden bir maçlarının eksik olduğunu hatırlatan Göksu, hafta sonu Altıntepsi Makelspor'la oynayacakları kritik maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını dile getirdi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...