Salı, Ocak 21, 2014

Feriköy'de Metin Uzun dönemi sona erdi

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubu şampiyon olarak bitiren ve Yükselme Grubu maçları oynamaya hak kazanan Feriköy'de Teknik Direktör Metin Uzun görevinden istifa etti.



Yerel Futbol Sitesine konuşan Metin Uzun, "Feriköy'de ilk hedefimize ulaştık. Takımı Bölgesel Amatör Lige taşımak isterdik. Umarım yerimize gelen Hoca arkadaşımıza nasip olur. İstifamın ardından tek söyleyeceğim, Feriköy'ün büyük taraftarını çok seviyorum. Bana hep destek oldular. Tüm taraftara teşekkür ediyorum. Bana olan haklarını helal etsinler" dedi. 


Öte yandan Şişli temsilcisinde Metin Uzun ile birlikte görev yapan Antrenörler Özcan Kocaman ve Celal Gökhan Güldağ da görevi bıraktılar. 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

9 yorum:

Sonay dedi ki...

Hocam gönlün kadar yüreğinde temiz senin yolun acık olsun hocam herşey senin gönlünce olsun.

Umut dedi ki...

Feriköye basarılar iyi takımları vardı hoca ndn bıraktı bi acıklama yaparsa feriköy camiası seviniriz ve yerine kim gelicek yada kim geldi merakla bekliyoruz.

Recep Aykutalp dedi ki...

bir hoca olarak çok şaşkınım hoca kümeye düşürtür kovulur ortada bitirir kovulur şampiyon yapanda kovulur veya istifaya zorlanırsa ne yapmalı bilemem birisi çıkıp anlatsında bilelim metin hoca ve ekibi nekadar öz veriyle çalıştıklarını bizzat biliyorum buzihniyet bizleri bir yere taşımaz yazık

Erkan dedi ki...

yönetimin gene klasik bir hatasıyla karşı karşıyayız.

geçen sene ergun hocayıda, nezihi hocayıa kaptan ahmet yeşiltaşıda aynı taktikle yediler.

futbolcularla sorun yaşıyor takım istemiyor.

takımda bikaç kendi futbolcusu var bunları kimi istemezse onlar gidiyor.sonra hocanın futbolcunun başını yiyor.

10 senedir feriköyde ne yapmışlar ne başarı var.

Aytaç candan dedi ki...

Kimse durduk
Yerde istifa etmez yada istifa etmeye zorlanmaz vardir kimsenin bilmediği olaylar..

Cem dedi ki...

Metin hoca nın neden istifa ettigini yönetim çıkıp açıklama yapsın eğer takım bal çıkarmaya niyetleri olmayıp metin hoca yı istifa ya surukledıyseler bilerim bu arada .... isimli futbolcuyu ferikoye isteyen zihniyeti kınıyorum

akd dedi ki...

herkes herşeyi bilir. gizli saklı olmaz başı şeyler

Cem dedi ki...

Hoca olma yasına gelen oyuncuyu FERİKÖY e isteyen genel kaptanı kınıyorum bırak transferi hoca yapsın sen 10 senedir yapıyorsun halen amatör deyiz bilmem anlatabildimmi ?

Mustafa Çetin dedi ki...

Sevgili Feriköy spor kulübü yönetimi ne yaptığınızı anlamak mümkün değil kimi diyor hoca Erzincanlı yönetim Erzincanlı ondan bu hoca alındı kimi diyor Metin hocanın parası verilmedi kimi diyor bir kaç futbolcu hocayı istemedi şimdi sayın yönetim Burası Feriköy erzincan Cumhuriyeti değil Saha dökülüyor Belediye hiç bir şey yapmıyor Taraftar küsmüş ayıptır günahtır bir gün gelir Feriköy halkı kapıya dayanır

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...