Cuma, Ocak 10, 2014

Ferahevler umutlarını korudu

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Ferahevlerspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Tozkoparan Birlikspor'u 3-2 yenerek ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.



Bahçeköy Stadı'nda dengeli başlayan karşılaşmada topa daha fazla sahip olan Tozkoparan Birlikspor’du. İlk yarım saat geçilirken etkili gelen konuk ekip iki dakika içerisinde bulduğu gollerle skoru bir anda 2-0 yaptı. Savunma arkasına iyi sarkan Ersan ile öne geçen konuk Yeşil-Beyazlılar, bir dakika sonra Barbaros’un ceza sahası dışından attığı gol ile farkı ikiye çıkardı.
Ligde kalma umutlarını devam ettirmek isteyen Ferahevlerspor’da üst üste gelen goller ‘şok’ etkisi yaratırken, 36’da bulduğu golle soyunma odasına ‘umutlu’ gitti. İlker’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa arka direkte topa iyi yükselen Gökhan, ilk yarının sonucunu belirledi.


İkinci yarıya ev sahibi Sarıyer temsilcisi etkili ve goller ile başladı. Turgay’ın savunma arkasına bıraktığı topu iyi takip eden Ersin, sağ çaprazdan sert vurarak skorda eşitliği sağladı. 58’de ise ilk golün benzeri bir pozisyonda Ferahevlerspor öne geçti. İlker’in kullandığı serbest vuruşta kalecinin hatasını iyi değerlendiren Gökhan, kendisinin ikinci golünü atarak takımını öne geçirdi.
Tozkoparan Birlikspor 10 kişi


Karşılaşmanın son yarım saatlik dilimi konuk ekibin üstünlüğünde geçti. Bu bölümde Güngören ekibi 10 kişi kalırken, Barbaros ile bir topu da direkten döndü. Baskı sonuç getirmeyince karşılaşma 3-2 Ferahevlerspor’un üstünlüğü ile sona erdi.


Bu galibiyetle puanını 16’ya yükselten Ferahevlerspor, son hafta öncesi ligde kalma umutlarını sürdürdü. Sarıyer temsilcisi, ligin son haftasında grubun iddialı ekiplerinden Kartaltepespor’a konuk olacak.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...