Cuma, Ocak 10, 2014

Emre Türko artık Velimeşeli

Bağlarbaşıspor'un genç golcüsü Emre Türko, Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Velimeşe Belediyespor'a transfer oldu.



Futbolda Fetih Kelkitspor’da başlayan, (ikisi A takımda olmak üzere) üç sezon Bağlarbaşıspor’da görev alan 21 yaşındaki Emre Türko, önceki sezon Bağlarbaşıspor’un ilk kademe grubundaki tüm maçlarda ve Yükselme Grubu’ndaki birçok maçında oynadı.
Geçen sezon başında Çekmeköyspor’a transfer olan ve burada 5 gole imza atan 21 yaşındaki oyuncu devre arasında Yükselme Grubu ekiplerinden Çengelköyspor’a geçti ve Yeşil-Beyazlılar’la da üç gol attı.


Bu sezon başında Bağlarbaşı'na dönen ve Bordo-Beyazlılar'da 16 maçta 12 gol atan Emre, başarılı performansıyla birçok ekibin transfer listesine girdi. Genç oyuncu tercihini Velimeşe'den yana kullandı.


Kariyerinde ilk kez İstanbul dışında forma giyecek olan Türko, Velimeşe'nin Bölgesel Amatör Lig'e çıkması için elinden geleni yapacağını dile getirdi.


HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Rıdvan dedi ki...

Büyük golcü yolun açık olsun , sen daha iyi yerlerde oynayacak kalitedesin umarım en kısa sürede daha büyük kulüplerde oynarsın..futbolculuğun ve karakterin bunu sonuna kadar hakediyor..

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...