Pazar, Ocak 12, 2014

Elmalı-Heybeliada maçında 17 kırmızı kart

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta bugün oynanan Elmalıspor-Heybeliadaspor maçında çıkan olaylarda toplam 17 kırmızı kart çıktı.



Spor Akademisi Stadı'nda oynanan maçın 85. dakikası 0-0 geçilirken, bu dakikada Elmalıspor'dan bir futbolcu kırmızı kart gördü ve saha kenarına doğru gitmeye başladı. Heybeliadasporlu bazı futbolcular, Elmalısporlu futbolcuya yavaş çıktığı gerekçesiyle tepki gösterdi. İki taraf arasında birden tartışma çıkarken olaylar büyüdü ve arbede çıktı.


Hakem müsabakayı tatil ederken Elmalıspor'dan 7, Heybeliadaspor'dan 9 futbolcuya kırmızı kart gösterdiğini kulüp yetkililerine iletti. Maç içinde de Elmalıspor'dan bir oyuncu kırmızı gördüğünden toplam 17 kırmızıyla mücadele sona erdi.


Maçla ilgili son kararı TFF verecek.


HABER: EFKAN BUCAK

4 yorum:

ersin dedi ki...

Elmalispor futbolcusu yavas ciktigi icin mi heybeliada li futbolcular kavga cikarmis eger macin hakemi boyle yazdiysa raporuna yaziklar olsun kirmizi karti gordu hakeme ana baci sovdu kufretti cikarken de bizim yoneticimize saldirdi kufur etti ve ondan sonra olanlar lutfen sitenizde yanlis haber yayinlamayin hersey bu sekilde gelismistir macin hakemi tribunde oturan heybeliadali futbolcusuna bile kirmizi kart gostermis nasil bi adaletw sahiptir hakemlerimiz raporuda bu sekildeyse allahindan bulsun yaziklar olsunn...

ramazan dedi ki...

maçın seyri oyundan atılan elmalısporcu futbolcunun dışarı çkarken heybeli adalı futbolcuların elmalı sporlu futbolcuyu itip kakmasıyla başlıyor. heybeli ada berabere yada maçı kaybettiği taktirde 2.amatör kümeye düşecek olması futbolcuların sinirlerin bozuk oldugu ve bu olay psikolejilerini etkilemiş olduğu her halukarda açık ve netti ve hakemim raporu ne olur sa olsun doğrudur ve yazıda açıkça belirtilmesede doğrudur.

ersin dedi ki...

Kirmizi karti goren elmalisporlu futbolcu hakeme cikarken ana baci sovuyor ve cikarkende yoneticimize saldiriyor ve ondan sonra zaten ortalik karisio adam olsaydida adam gibi disari ciksaydi hic bir sorun olmayacakti.

elvir gökhan dedi ki...

elmalı sporda yusuf yılmaz kırtmaz kart yedikten sonra bir takım sözler sarfetti evet ama oyundan çıkarken heybeliada oyuncusu onun üstüne doğru koşarak takım arkadaşlarını galeyana getirdi.daha sonra aynı anda arbede çıktı heybeliada sütten çıkma ak kaşık gibi davranmasın.bu arada ben ve kardeşim olaylara hiç bir şekilde karışmazken esame listesinden kırmızı kartları yazdı hakem.heybeliada düşecek olmasının korkusuyla bu yola başvurdugunu düşünüyorum

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...