Cuma, Ocak 03, 2014

Beyoğlu’nda, Fikret Sivri dönemi sona erdi

TFF 3.Lig ekiplerinden Çıksalınspor’un Başkanı Fikret Sivri, uzun yıllardır Başkanlık yaptığı Beyoğlu Kulüpler Birliğindeki görevinden ayrıldı.



Çıksalın Spor Kulübü Başkanlığının yanı sıra, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekilliği ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevi de bulunan Fikret Sivri, 9 yıldır Başkanlık yaptığı Birliğin son toplantısında Üyelere görevinden ayrıldığını açıkladı.


 Fikret Sivri'nin ardından Beyoğlu Kulüpler Birliği Başkanlığına henüz bir aday çıkmazken, Sitemize konuşan Sivri, "Son toplantıda bu yönde bir karar aldık. Uzun süredir bu Birliğe Başkanlık ediyorduk. Bu görevin ne kadar zorlu olduğunu yapan arkadaşlarımız daha iyi bilir. Görev yaptığımız süre boyunca desteklerini esirgemeyen tüm Üyelerimize, Kulüp Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.


 HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

ALİ SEVİM dedi ki...

Çok isabetli bir karar olmuş.Beyoğlu kulüplerine şu ana kadar bir hizmeti olmamıştı zaten.Yine de teşekkür edelim

ALİ SEVİM dedi ki...

Sn;Fikret SİVRİ başkan eleştirimden dolayı bana sitem etmiş.Bu camia da eleştirilere açık olmalıyız.Hayatımın yarısını eleştiri yapmakla,yarısı da teşekkür etmek ve özür dilemekle geçti.Özür dilemenin büyük bir erdem olduğu kanaatindeyim.Sevdiğim Spor adamı olan bir abim beni aradı ve Sn;Fikret SİVRİ bey'in yaptığı ve yapamadığı projelei uzun uzun anlattı.Ve bende anlattıklarını doğru kabul ederek Fikret başkan ve yerel futbol okuyucularından özür diler,Fikret beye mutlu,sağlıklı ve başarılarla dolu bir 2014 dilerim.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...