Perşembe, Ocak 02, 2014

Batı Trakya çok farklı kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta ilk iki iddiasını sürdürmek isteyen Batı Trakya Türkleri, ligden düşen Bezirganbahçe’yi farklı geçti 8-0.



IMG-20140101-WA0003
Halkalı Etap Stadında oynanan ve İsah Demircan, Çağlar Mert, Kerem Erdal Hakem triosunun yönettiği maçta Zeytinburnu temsilcisinin golleri Feyyaz (3), Cihangir (2), Furkan Özkan (2) ve Mehmet Ali’den geldi.


 IMG-20140101-WA0002
Kaya: Gönüllerin şampiyonuyuz
Maçın ardından Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Batı Trakya Türklerispor Teknik Direktörü Serkan Kaya, “Biz, gönüllerin şampiyonuyuz. Bu çocuklar bana göre her şeyin en mükemmelini hak ediyorlar. Arkadaşlıkları, birbirlerine olan bağlılıkları ve saha içindeki mücadeleleri ile bunu hak ediyorlar. Sıkıntılı maçlar oynadık ve dört maçtır iyi bir seri yalakadık. Kocasinan’ı 3-2 mağlup etti, Kartal Çavuşoğlu’nu deplasmanda 3-1’le geçtik, Bolluca’yı 2-0 geçtik ve bugün de Bezirganbahçe’yi 8-0 mağlup ettik. Esasında puan tablosuna baktığımızda, kolay gibi görünen ancak zor maçları geride bıraktık. Tüm bu takımlar düşme potasında yer alıyorlar. Biz bu maçların hepsini 20 günde oynadık ve kısıtlı kadromuz, sakatlarımız ve cezalı futbolcularımızın yokluğuna rağmen bu galibiyetleri aldık. Şimdi önümüzde Bayrampaşa Tunaspor maçı var. Biz, ligin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...