Pazartesi, Ocak 06, 2014

Bağcılar ne derse o!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Bağcılarspor, sahasında Sarıyer Yenimahalle'yi 3-1 yenerek rakibin ikincilikten etti.



Bağcılarspor iddiası olmasa da aldığı sonuçlarla grubun kaderine etki etmeye devam ediyor. Önceki haftalarda Beykoz ve İstiklalspor'u yenerek rakiplerinin kümede kalma umutlarına darbe vuran Kırmızı-Lacivertli ekip bu hafta sonu da ligin flaş ekibi Sarıyer Yenimahalle'yi 3-1'lik skorla geçti. Bağcılar temsilcisinin gollerini Erdal, Burak ve Mesut kaydetti.


HABER: ALPER KADEROĞLU

19 yorum:

Umut dedi ki...

Sarıyer hak ettıgı yerde yaptıkları pislikler yuzunden play of hayal olur tebrıkler bagcılar spor ifa ve istanbul spora basarılar play ofta el ele cıkarlar .

Oguzhan dedi ki...

kime pislik yapmışız biz

temiz futbol dedi ki...

sampıyonluga takım kurup patlayınca düşenide cıkanıda biz belirleriz istanbula yenilinde buhafta herkes görsün

Umut dedi ki...

Her mactan sonra rakıp futbolculara saldırmak olaysız macınız yok ifa macında olay istiklal macında olay bagcılar macında olay istanbul macında olay şimdi play of maclarını turubunden izlerseniz hakettiginiz yerdesiniz.

Umut dedi ki...

Bagcılar istanbul macında yenmek icin sahada olur elinden gelenide yapar mac satmaz kimsenin suphesi olmasın istanbul spor cok lyi kalıteli bi ekıp ifayla el ele play ofa cıkar basarılar her iki takımada.

sarıyerli dedi ki...

zaten başından beri oyunlar oynanıyodu yenimahalle spora. bagcılar maçında eli çantalı arkasında istanbulspor yazan adamlar geliyolardı maçlara. ne işin var senin kardeşim yenimahalle maçında git kendi maçını seyret.ifayla beraber kol kola çıkarsınız ama biz unutmayız bunları yazarız bir yere gün gelir keseer gelir seni vurur. terazidere bile ligden düşmüş belli bize karşı sanki şampiyonmuş gibi ve hırslı oynadı. sonraki hafta 8 yedi.ey yenimakhalle ne kadar büyük takımmışsın herkes seninle ugraşıyo.son gülen iyi güler

Umut dedi ki...

Sarıyerli kardes istanbul spor köklü buyuk camia kendi futbolcularına para veremiyo verse bile böyle seylere tenezul bile etmez yenseydin ozaman sen cıksaydın .

sarıyerli dedi ki...

o yüzden çok dolaştı bagcılar otobüsünün yanında. senin hocan bir defa centilmenligin ne oldugunu bilmiyo. adam yerde yatarken senin futbolcun topu taca atıcakken ordan bagrıyo kale boş kaleye vuer diye bizi böyle yendiniz siz işte. ondan sonra çıkmış utanmadan konuşuyosunuz.

Umut dedi ki...

Kale neden bos olsun kaleci sakatlanıptamı bos kaleye gol attı istanbul topu taca atmak zorunda degıl centilmenlik centilmenlere yapılır sarıyer yeni mahelleye degil oyuzden bu durumdasınız ifa istanbul el ele play ofa sarıyerlı kardes sizede seneye super amt basarılar.

sarıyerli dedi ki...

daha herşey bitmedi. bekliycez ve görücez.

Umut dedi ki...

Futbolda hersey olabılr sarıyerli hersey olabılır.

beyaz marti dedi ki...

Umut bos yapma beykozda koklu takim hali ortada... senin rengin ne bilmiyorum ama bizim son haftalarada grsek iddamiz var sende burdan takip edersin bizde cikar topumuzu oynariz heycani biz yasariz sen takip edersinn ;)) biz cikarsak sen gelir bizi tribunden takip edersin cikamazsak zaten ayni konumda olmus oluruz bize koymaz ama cikmamiz sana cok pis koyar. Futbol herseye her skora acik bir oyun.bizim rengimiz belli SARIYER YENI MAHALLE senin rengin ne bagcilar, istanbul , ifa ????

mehmet dedi ki...

Ifa macinda 2 ve 6 numaranin tribune talimatiyla yedek kulubemizin arkasindaki kadro disi futbolcularimiza saldirildi. Istanbulspor macinda olaylari tetikleyen hareket disari atilmayan toptu. Tamam centilmenlik geregi disari atiliyor, zorla degil. bir kural degil disari atmak eyvallah ama bu olay sizin basiniza denk gelse ayni olaylari yasamazmissiniz gibi konusmuyomusunuz cok komik oluyosunuz. Parseller macinda kaleci ve akrabasi olan 20 numara (ilk mactaki pislik yapan tek oyuncu da bu ufaklikti) kiskirtmalari tribunlere el kol hareketleri s.kini gostermeleri zaten yeni mahallenin kabahati degil mi?? Herkes isine baksin.

ferhat dedi ki...

sa arkadaslar ben bağcılarsporun futbolcusuyum bu maçı kazanmamızda en büyük etken ilk maçta 2-1 galipken şansız bir şekilde 3-2 yenilmemizin ardından ilk maçın 9 numarası hepimize karsı bir söz söyledi İşte o söz sizi bağcılarda SİZİ yerin dibine sokmamıza neden oldu sarıyerli kardeşim.. anlayacagınız SPORDAN, FUTBOLDAN ÖNCE GELEN MANEVİ DEĞERLER VAR. İŞTE SİZE NORMAL GELEN O SAYGISIZ KÜFÜRLER; BİZEDE SİZİ BAĞCILARDA YERİN DİBİNE SOKMAMIZA SEBEP OLDU... TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKTIK VE KAREKTERİMİZİ de ORTAYA KOYDUKKK.. CIKACAK TAKIMLARA BAŞARILAR... FERHAT

nam dedi ki...

Bağcılarsporum sen ne büyük takımsın ya grubun takımları istanbulspor,sarıyer yenimahalle.ifa,alibeyköy parseller seni konuşuyor
haberi yapan arkadaşı kutluyorum başlığın çok güzel olmuş bağcılar ne derse o olur seni sevmeyen ölsün Bağcılarsporum böyle oynamaya devam et n.bektaş

Hak dedi ki...

Bağcılar çok iyi bi futbol oynadı ve kazandı Sarıyer o gün sahada yoktu bence Sarıyer'de iyi bi takım ama hep sorun yaratıyorlar maclarında bunlarda onlara yakışmıyor ve istanbulspor bence çok üst düzey bi takım zor şartlar içinde bu kadar şey başarıryorlar çok kaliteli bi takım inş haklarında en hayırlısı olur bütün takımlara başarılar

sarıyerli dedi ki...

bagcılarlı arkadaşım evet iyi oynadınız ve kazandınız sizi cani gönülden alkışlıyorum hakederek aldınız ama terazidere gibi sizde 8 lik olmayın bize gösterdiginiz mücadeleyi istanbulspora gösterin.biz adalet istiyoruz. biz yeni takımız 2. amatör 1.amatör derken kendimizi süper amatörde bulduk 2 sene içinde hep şampiyon olduk. bu bizim büyüklügümüzü gösterir. istanbul spor büyük takım olsa ne olur olmasa ne olur oldugu konum zaten ne oldugunu belli ediyo. biz sarıyer ilçesinin küçük bir mahalle takımıyız anlatabildimmi.kendi yagımızla kavrulmaya çalışıyoruz. maddi destek kimseden alamıyoruz. anlatabildinmi bagcılarlı kardeşim. daha herşey bitmedi 2 maç daha var. bekliycez ve görücez.

Hakeden dedi ki...

Bak Sarıyerli kardeş iyi güzel hoş konuşuyosun amk istanbulspor gibi büyük bi camiaya sallarken dikkat et o adamlar iyi bir futbol oynuyo ve bunuda herkes kabulleniyor sende kabullenmelisin o takım cidden çok iyi genç çocuklarla oynuyorlar genç çocuklar sizi aptal etti sahada o yetmedi gittiniz bide taşkınlık çıkarttınız sahada kardeşim dediğiniz genç çocuklar dışarda saldırdınız biraz kişilikli olun her iki takım içinde herşeyin hayırlısı sizde iyi takımsınız ama böyle sallayarak olmaz bu işler takımın sahaya çıksın ve göstersin sen iyi bi takımım diyosan ve iddalıysan bu hafta ilk önce lideri yendr göster bunu

sarıyerli dedi ki...

sen maça gitmemişsin galiba tam tersi biz onları aptal ettik.ne yapacalarını şaşırdılar.olaylara gelince bizi tahrik ettiler koridorda bilip bilmeden konuşma agzınıda bozma adam gibi konuş.sana daha cevap vermiycem. her şey bugün belli olucak. biz İFAYI yenersek bu iş burda biter. yenemezsekte yapıcak birşey yok saglık olsun.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...