Pazartesi, Ocak 06, 2014

Ayazağa Esenspor'da Kurtuluş şov!

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Ayazağa Esenspor, sahasında Balat Yeşilovaspor'u 8-3 yenerken ev sahibi ekibin tüm golleri Kurtuluş'tan geldi.



Ayazağa Stadı'ndaki maçın ilk yarısını da Esenspor 5-1 önde tamamladı. Ev sahibi takımda Kurtuluş takımının 8 golünü de atarak güne damgasını vurdu. Ayazağa temsilcisi üst üste üçüncü galibiyetini alarak ikinci yarıdaki çıkışını sürdürdü.


Balat Yeşilovaspor ise bu yenilgiyle matematiksel olarak lige veda etti. Kırmızı-Yeşilli Fatih temsilcisinin 1. Amatör Lig macerası böylece 1 sezon sürmüş oldu.


Yerel Futbol Sitesi


 

1 yorum:

Gomez dedi ki...

Ayazağa esen sporda futbol yaşantısını sürdüren kurtuluş kardeşimizi gönülden tebrik ediyoyorum.Oynadığı futbol kadar centilmenliği ve beyefendiliğiylede ön plana çıkan kardeşimiz şimdiden birçok kulübün transfer listesinde yerini almıştır.Bal liginden 3 kulüple ciddi anlamda görüşen kurtuluş kardeşimizin en doğru seçimi yapacağından şüphemiz yoktur.bu sezon toplam oynadığı maç sayısı 15 ve attığı gol 25 dir.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...