Pazar, Ocak 05, 2014

Arslan: Esenyurt ilçesi için Bölgesel’i istiyoruz

3 sezon önce çok duyulmayan bir takımken, şimdi Bölgesel Amatör Lig için Yükselme Grubu maçları oynama hakkı kazanan Esenyurt İncirtepespor’un genç Başkanı Elvan Arslan bazı açıklamalar yaptı.



Sezon başında Başkanlığı bırakma kararı alan ancak İncirtepeliler tarafından ikna edilerek yeniden takımın Başkanlığı görevini sürdüren ve şuan itibari ile mükemmel bir sezon geçiren Arslan, “ortada bir başarı varsa bu tamamen Yönetimimiz, taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızındır” dedi.


 


“Destek verildiği takdirde daha iyisi olur”
3 yılda birisi Genç takım olmak üzere 4 şampiyonluk elde ettik, şimdi sırada Bölgesel Amatör Lig var diyen Arslan, “Gücümüz var. Hem kadro olarak hem de camia olarak Bölgesel Amatör Ligi rahatlıkla kaldırabilecek güce sahibiz. Bunu Kulübümüzün sabit bir geliri olmadığı halde söylüyorum. Biz açıkçası, bir üst ligi Esenyurt İlçesinin adını daha iyi yerlerde duyurabilmek için istiyoruz. Çünkü futbol ilçenin tanıtımında önemli bir rol oynuyor. Şimdi, tamamıyla gönüllülük esasıyla kazanılmış bir başarı var. Burada bir amaç ve verilen emekler var. Bu emeklerin karşılığı başarıyı teşvik etmektir. Destek verildiği takdirde, amaçlarımıza ulaşacağız” şeklinde konuştu.


 


“Esenyurt’ta bir ilke imza attık”
Bizim için hedef bitmedi. Yükselme Grubuna çıkmış olmak yetmiyor. Asıl iş şimdi başlıyor. Birbirinden zorlu 14 takımın yer aldığı gruptan yükselme mücadelesi vereceğiz. Neden olmasın? Biz, Esenyurt’ta bir ilke imza attık. İlk defa bir takım Yükselme Grubuna kaldı, biz bundan sonrası için de son derece ümitliyiz. Esenyurt İncirtepespor olarak en büyük avantajımız işini seven bir teknik heyet ile karakterli ve kişilikli futbolculardan oluşan bir kadronun var olmasıdır.  Takımızda birlik ve beraberlik var. Sezon boyunca hiçbir sorun yaşamadık. Takımdaki 25 futbolcumuzla biz bir bütünüz. Bu da haliyle başarıyı getiriyor.” ifadelerini kullandı.


 


“Transferi futbolcular isteyecek”
Arslan son olarak, “Eray ile anlaştık. İyi bir transfer ve yine çok iyi bir sporcu kazandık. Bundan sonra transferler devam edebilir. Buna Sinan Hoca karar verir, futbolcular karar verir. Biz bu kadro ile buraya geldik, hoca takıma takviye, futbolcular da yeni arkadaş isterlerse kendilerinin anlaşabileceği, bize uyum sağlayacak birkaç isimle anlaşmak isteriz. Çok transfer başarı değildir, bunu gecen yıl acı bir şekilde tecrübe edindik.


 


Son olarak Bölgesel Amatör Lif yolunda emeği geçen teknik heyeti ve futbolcuları ayrı, ayrı kutluyorum. Yükselme Grubunda bütün takımlara başarılar diliyorum.”


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...