Pazartesi, Ocak 06, 2014

Altıntepsi'den 'Altın' galibiyet

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta haftanın en kritik maçında Topkapıspor ve Altıntepsi Makelspor karşı karşıya geldi. Maçı 3-1 kazanan Altıntepsi şampiyonluk yolunda büyük adım attı.



Vefa Stadı'nda oynanan maç öncesi Topkapıspor ikinci, Altıntepsi üçüncü sıradaydı... Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği maçın 14. dakikasında konuk Bayrampaşa temsilcisi Tolga ile 1-0 öne geçti. İlk yarı 0-1 sona erdi. Altıntepsi 56'da Emrah'la farkı ikiye çıkardı. Topkapıspor Onur Atılgan'la farkı bitirse de 90+5'te Hasan son sözü söyledi: 1-3
Bu arada Altıntepsi maçı 10 kişi tamamladı.


altintepsi2Altıntepsi Makelspor Teknik Direktörü Ferhat Karaoğlu, "Futbolcularımı tebrik ediyorum, önemli bir galibiyet aldık. Kalan üç maçımızı da kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.


Bu sonuçla puanını 37 yapan Altıntepsi Makelspor, lider Yeşilova Esnafspor'un 3 puan gerisinde ancak Yeşil-Beyazlılar'ın 1 maçı eksik. İkili averajda Esnafspor'a üstün olan (3-1, 2-2) Altıntepsi kalan 3 maçını da kazanırsa mutlu sona ulaşacak.


HABER: MECİT ÇÖLLEK

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...