Pazartesi, Ocak 13, 2014

23 dakikalık maçın galibi Tepebağ

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Tepebağ Kültürspor, maça 9 kişi gelip sahada 6 kişi kalan İstanbul Artvinspor'u rahat geçerken ligi ikinci sırada tamamladı.



Muzaffer Önder, Aşkın Şahin, Gökalp Kurt hakem triosunun görev yaptığı mücadeleye İstanbul Artvinspor dokuz kişilik kadrosuyla geldi. Bu maçtan üç puan çıkardıktan sonra şampiyon olabilmek için grup lideri Mecidiyeköyspor'un evinde Küçük Ayasofyaspor'a mağlup olmasını bekleyecek olan Tepebağ Kültürspor mücadeleye hızlı başladı.


6. dakikada Mehmet Emre'nin sert şutu ağlara gitti: 1-0.

7. dakikada konuk ekipte Berkay sakatlanarak saha kenarına geldi ve İstanbul Artvinspor sahada sekiz kişi kaldı.

14. dakikada Görkem'in sağ kanattan taşıyıp içeri çevirdiği topa İlker ters bir vuruş yapınca Tepebağ Kültürspor farkı ikiye çıkardı: 2-0.

18. dakikada İstanbul Artvinspor'da bu kez İbrahim sakatlandı ve sahaya dönemedi.

23. dakikada skor 2-0 Tepebağ Kültürspor lehineyken konuk ekip İstanbul Artvinspor'da yaşanan üçüncü sakatlıkla birlikte takımın sahada altı kişi kalması üzerine maçın hakemi Muzaffer Önder maçı bitirdi ve Tepebağ Kültürspor hükmen galip gelmiş oldu.

 

Mecidiyeköyspor'un evinde Küçükayasofyaspor'u farklı mağlup etmesiyle birlikte Tepebağ Kültürspor uzun süre kovaladığı şampiyonluğu kaçırmış oldu. Zeytinburnu temsilcisi Süper Amatör Lig'e çıkmak için 10. Grup'un ikincisi Kocamustafapaşaspor'la karşılaşacak.

 

NOT: Saha komiseri Oğuz Türkmen'e teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="5" ids="104889,104888,104887,104886,104885"]



 

1 yorum:

melih dedi ki...

ayıpdır bu sırf odeme yapılmasın dıye fotbulcularını gonderek saha 7 kısıyle gıtmesı onlarda genc resımlere bakılırsa

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...