Cumartesi, Aralık 07, 2013

Okspor'a komşu darbesi

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup’ta lider Kulaksız Okspor, sahasında konuk ettiği Cevizlispor’a tek golle mağlup olarak liderlikten oldu.


Beyoğlu Belediyesi Sütlüce sahasında aynı semtin iki takımının mücadelesi dramatik sonuçla sonuçlandı.  Cevizlispor komşusuna ağır darbe vurdu. Maç başladığında kulaksız ok spor arzulu, istekli ve de işi şansa bırakmak istemiyordu ama Cevizli Spor rakibini yormaya başladı. İlk dakikalarda pozisyon yakalayan Kulaksız Okspor 27.dakikada dakika Can ile gole yaklaştı ama direkler gole izi nvermedi.


İkinci yarı golü ve galibiyeti çok isteyen Kulaksız Okspor rakibini ablukaya almasına karşın Cevizlispor kontra ataklar ile rakibi yokladı.  55.Dakikada kontra atakta Uğur kalecinin sağına sert bir şutla golü filelere gönderdi.0-1 Kulaksız Okspor’da Bayram kırmızı kartla oyun dışı kalırken gol fırsatlarından da yararlanamayınca liderlik koltuğunu Çayırbaşıspor’a kaptırdı.


 


STAT: Beyoğlu Bld.Sütlüce
HAKEMLER: İsmail Kalaycı, Emre Demirel, Samet Kurt
KULAKSIZ OKSPOR: Ali , Ümmet, Aykut, Burak Çelik, Bayram, Okan, Murat, İsa, Emre(Dk.75 Nihat), Can, Burak
CEVİZLİSPOR: Ayhan, Behzat, Fatih, AHMET, Mehmet(Dk.30 Murat), Tansu, Alİ Kemal, Selim(Dk.75 Soner), Ali Evran, Uğur


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" ids="97498,97499,97500,97501,97502,97497,97504,97505,97506,97507"]


 

7 yorum:

cevizli taraftari dedi ki...

Ilk once cevizli yi galibiyetinden dolayi Kutlarım. 2 haftada iki lideri degistirdi guzel mucadelesiyle. Bugnki macta ayni semt takimina oyuncularin yoneticelerin hocalarinin cogunun birbirini tanimasina ragmen saha cevresine doldurduklari 50-60 yasindaki yasli insanlara kufur ettirmeye ne gerk vardi ne gunahi var cevizlili oyuncularin ne gunahi var hocalarinin söyleyin bakalim.siz her macinizda boylesiniz cayirbasi spora yaptiklarinizi adamlar unutmamis unutmucklarmis.

makko dedi ki...

Bizdelerde bi sarıyerli olarak Cevizli sporu tebrik ediyoruz.Semt takımcılığı yapmadan delikanlı gibi çıkıp topunu oynayan ve başlarında adam gibi duruş yapan hocalarınıda tebrik ediyoruz.Dürüstlüğünüz ve adamlığınız ÇAYIRBAŞI MAÇINDAN SONRA DEMİŞ OLDUĞUNUZ BİZ HER MAÇIMIZA SİZE KARŞI NASIL OYNADIYSAK OK SPORA VE DİĞER TAKIMLARA KARŞIDA ÖYLE OYNICAZ DEMENİZLE BELLİ OLDU.Gelelim o dışarda 50.60 kişilik taraftara Utanmadan saha içindeki oğullarından ufak belkide torunları yaşındaki çocuklara ANA.AVRAT.ÇOLUK ÇOCUK KARI KÜFÜR ETMEK Delikanlılığınıza Adamlığınıza yakıştırıyorsanız Adamlığınızı Ve Delikanlılığınızı Deplasmandada Göstermeniz gerekiyor Bakıcaz Görücez Delikanlı taraftarınız Çayırbaşı deplasmanınada Bu cesaretle gelebilip Bu cesaretle Küfür edebileceklermi.Bİ KONUYADA DEYİNMEK İSTİYORUM:Topçular sporlu arkadaşlarımıza sütlüce stadında YAPMIŞ OLDUĞUNUZ KÜFÜRLÜ TAHRİK(FUTBOLCULAR TARAFINDAN) DIŞARIDAN AĞIZA ALINMICAK KÜFÜRLER HAKARETLER AMA DEPLASMANDA YAPILDIĞI ZAMAN NEDENSE SİLİNEN PUANLAR VERİLEN CEZALAR ÖN PLANA ÇIKIYOR OK SPOR SÜTLÜCE SAHASINDA YAPILAN HAKARET VE KÜFÜRLR HEP KULAK ARKASI YAPILIYOR. ADALETLİOLMALARINI TFF DEN İSTİYORUZ.TOPÇULARA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ADALETSİZLİKTİR. ÇAYIRBAŞINA.CEVİZLİYE.ŞAFAĞA.YEŞİLCEYE VE SÜTLÜCEYE SAHAYA MİSAFİR GİDEN TÜM TAKIMLARIMIZA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ EV SAHİPLİĞİNDE EDİLEN KÜFÜRLERİ NE İÇLERİNE SİNDİRİRLER NEDE SİZE BEKLENİLEN MİSAFİR PERVERELİĞİ YAPARLAR NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ.

cevizlili yedek dedi ki...

bir cevizlisporlu olarak çayırbaşına şampiyonluk yolunda başarılar diler hatta şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletirim.okspora karşıda attığınız gol olsun

arslan dedi ki...

saha içinde oksporlu futbolcuların size ettiği küfür varmı ? topçular maçında varmıydınız olayları nerden biliyorsunuz böyle konusuyorsunuz ? Çayırbaşı iyi takım olsaydın gelseydin yenseydin sütlücede. boş boş konusuyoursunuz.

cevizlili yedek sana gelince hakkettiniz yendiniz ama etme bulma dünyası elbet karşılaşırız yine...

cevizlili yedek dedi ki...

u 19 dada karşılaşmıştık sizle 1 puan fark ile siz değilde biz yükselmiştik hatırlatırım :) her zaman bekleriz :))

cevizli taraftari dedi ki...

Etme bulma dunyasi kardes dogru diyosun sizin ettoginz kufurlerde hareketlerde karsiniza cikicak. Her takim illet getirmis sizden halen konusuyon artsizlik yapiyon. Sizde adam olunda sizide tebrik edeb olsun mücadelenizden dolayi. Aynen yukardaki ccayirbasili arkadasin yaptigi gibi.

arslan dedi ki...

işte diyoruz ya etme bulma dünyası diye sen hatırlamassın abilerine sor onlar bilir hatta hocalarına sor oda çok iyi bilir idman yapmak için KULAKSIZ OKSPOR A sahası için yalvardığın günleri hatırlarsınız abilerin çok iyi bilir bir kez daha nankör bir klüb olduğunuzu gösterdiniz....

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...