Salı, Aralık 17, 2013

Arnavutköy Belediyespor kendini affettirdi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta geçtiğimiz hafta Karasuspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Arnavutköy Belediyespor, sahasında Eskişehir Sağlıkspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve liderliğini devam ettirdi.

Arnavutköy Belediyespor Karasu deplasmanında saplandığı karlı çamurlu zeminden sonra kendi sahasında konuk ettiği Eskişehir Sağlıkspor karşısında ilk yarıda sayısız fırsat yakalamasına rağmen golsüz sona eren karşılaşmada, ikinci yarı Serkan Cinaz’ın oynadığı muhteşem futbol ve Gökhan Öztürk’ün adrese teslim ortaları ile sahadan 3-0 galip ayrıldı.


Karşılaşmada iki ayrı Arnavutköy Belediyespor dikkatimizi çekti. İlk yarı gol atma isteği olmasına rağmen orta sahadan bir türlü beklediği toplarla çıkamayan ve el freni çekili vaziyette gaza basan bir Arnavutköy Belediyespor vardı. Kanatların çalışmasına rağmen beklediği gole bir türlü ulaşamayan ev sahibi ekip ikinci yarı adeta frenleri boşaltarak rakip Eskişehir spor karşısında her aldığı topla ceza sahasına girdi.


Samet Bektaş hastaneye kaldırıldı
İkinci yarı sahada farklı bir ruh ve uzun bir aradan sonra sahalara dönen Serkan Cinaz farkı sahaya yansıdı. 58.dakikada 8 ayrı futbolcunun kafa vuruşuna sahne olan ilgin anlar yaşandı bu pozisyon sonrası kornere çıkan topun başına geçen Gökhan ceza sahasına yaptığı ortaya havada süzülen Serkan 66.dakikada kafayla dokunarak tılsımı bozdu gol perdesini araladı. 1-0  Golden 3 dakika sonra gelişen atakta ilk gol deki pozisyon benzeri yapılan ortaya bu kez serhat müsait pozisyonda topa ters vurunca top az farkla üstten dışarı gitti. Bu pozisyon sonrası konuk ekip Eskişehir Sağlık spor atağı yaşandı. İlkcan, Mertcan ve Ömer Faruk ile gelişen ataktan sonuç çıkartamadılar.


76.dakikada gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında topun kornere çıktı. Hakan Aydemir , Serkan Cinaz’a pas olarak kullanılan faul yapınca ceza sahası dışından serbest vuruş kazanan Arnavutköy Belediyespor Serkan’ın yaptığı ortayı bu kez affetmeyen Serhat Karadaban skoru 2-0’a taşıdı. Eskişehir sağlık spor Sağ kanadını adeta çökerten Arnavutköy Belediyespor bu kez sol kanattan aytaç ile Eskişehir sağlık spor kalesine yüklendi. Rakipten dönen topa sağ kanattan yetişen Gökhan Öztürk sert şutla kaleyi yokladı kaleci Ahmet aynı güzellikle topa hakim oldu. Sağ kanadı çok iyi kullanan Gökhan topla ceza sahasına girdi son çizgide Fırat’ın müdahalesi top kornere çıktı. Dakikalar 87’yi gösterirken bir kez daha sahneye çıkan Gökhan aynı klasik ortasıyla topu Volkan Olgun ile buluşturdu. Topa kafayla dokunan Volkan maçın skorunu tayin etti. 3-0


Karşılaşma sonrası açıklamaları ile dikkat çeken Arnavutköy Belediyespor Teknik direktör’ü Adnan Keskin, ''skora aldanmayın rakibimiz Eskişehir Sağlıkspor ilk yarı aksayan orta sahamız nedeniyle oldukça etkili ataklarla geldi. Bana göre çok koşan başarılı bir ekip tebrik ediyorum'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ


[gallery link="file" ids="99910,99911,99916,99915,99914,99913,99912,99917,99918,99919,99920,99921"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...