Pazartesi, Kasım 18, 2013

Yıldıztabyaspor'dan Söğütlüçeşmespor'a çelme

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup’ta şampiyonluğa oynayan Söğütlüçeşmespor ilk yarıda deplasmanda 2-0 yendiği Yıldıztabyaspor ile kendi sahsında oynadığı rövanş maçında 2-2 kalarak puan kayıp etti.


 


Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kartal sahasında ligin 9.haftasında Söğütlüçeşmespor ile Yıldıztabayaspor takımları karşı karşıya geldiler her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Kendi evinde oynadığı maçlarda rakibini ve karşılaşmanın Hakemlerini çiçeklerle karşılayan Söğütlüçeşmespor bu haftada bu geleneğini sürdürdü ve çiçeklerle karşılayarak centilmenlik örneği sergilediler.


 


Müsabakanı ilk yarsında herb iki takımda çoğunlukla orta saha mücadelesi verirken ilk yarının tek atağı 38.Dakikasında Yıldıztabyasporlu ismail ceza alanın dışına sert şutunu kaleci Şafak iki hamlede kontrol altına alarak golle izin vermedi. Her iki takımın çabaları gol getirmeyince ilk yarı golsüzü kapandı.


63.Dakikada Yıldıztabyasporda İsmail önündeki iki oyuncuyu geçti sert şutu top az farkla auta çıktı. 65.Dakikada Yıldıztabyaspor ceza alanın dışında serbest vuruş kazandı topun başına geçen Tolga şık bir vuruşu kaleci Şafak’ın uzanmasına rağmen top ağlara gitti ve misafir takım Tolga’n attığı golle 1-0 öne geçti. 67.Dakikada Y.Tabya sporda İsmail atılan ara pası ile kaleci Şafakla karşı karşıya kaldı aşırma vuruşu kaleci Şafak güzel bir çıkış yaparak golle izin vermedi. 73.Dakikada Yıldıztabyaspor’da Tolga topla buluştu ceza sahasına yöneldi sert şutu yine kaleci Şafak golle izin vermedi.


74.Dakikada misafir takım Yıldıztabyaspor’da Mustafa ceza alanı içinde topla buluştu palse vuruşu top ağlara gitti skor 2-0 oldu farka ikiye çıkmış oldu.


80.Dakikada sağ taftan ceza alanı içine ortalan topu kaleci Semih tokatladı çıkarmaya çalıştı anacak ikinci yarıda oyuna dahil olan Furkan top şık bir vuruş yaptı ve takımının gollünü attı ve farkı bire indirdi skor 2-1 oldu.


85.Dakikada misafir takımda Sercan sağdan ortalan topa ceza alanın dışından çok sert vurdu kaleci Şafak yine golle izin vermedi.


9+3. Dakikada ev sahibinde Halit rakip ceza alanın içinde topa son dokuna oyuncu oldu ve takımının beraberlik golünü atarak skoru dengelerken karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollü attı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.


Söğütlüçeşmespor ilk maçta deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Yıldıztabyaspor’u ikinci maçta kendi sahasında 2-2 berabere kalarak büyük bir çelmede yemiş oldu.


 


Stat: Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kartal
Söğütlüçeşmespor: Şafak***Burhan**Burak**Emirhan*(Furkan***)Sami**Kayhan**
Abdullah**Özcan*(Halit**)Turgay**Selim**Eyüp*(Aykut**)
Yıldıztabyaspor: Semih**İbrahim**Veli**Attila**Cemal**Ali**Mustafa**(Serca**)Hasan**
İsmail***İsmet**Tolga***
Goller: 65.Dk Tolga,74.Dk Mustafa-Yıldıztabyaspor,80.Dk Furkan,90+3.Dk Halit-Söğütlüçeşmespor

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="93041,93042,93043,93044,93045,93050,93046,93047,93048,93049"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.