Salı, Kasım 12, 2013

Yemen Ekşioğlu ve hizmet aşkı...

Nişantaşı Spor Kulübü'nün, Nişantaşlılar arasında bütünleşmeyi sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğu geceye davet edilenler arasında son aylarda sağlık sorunları yaşayan TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu da bulunuyordu.



Şişli Belediyesi Nişantaşı Öğretmen Evi'nde kendisiyle karşılaştığımda benim gibi elinde bir baston ve yüzünde gülümseme vardı. Zaten kendisini tanıyanlar bilirler ki sevgili başkanın yüzündeki gülümseme hiç eksik olmuyor. Kendisi bu geceye Nişantaşlıların daveti üzerine geldiğini söylemesi ile muhabbetimiz başladı.


Kendisine T.F.F Başkan vekili Ufuk Tatar refakat ediyor. Kendisiyle bir yerde kaderimiz bir hemen, hemen aynı hastalıklar ile mücadele etmekteyiz. Günde aldığı ilaç sayısı ve ağrılara sabrederek görev başında olması kendisinin hizmet aşkıyla ölçülür ancak.


Kolay değil İstanbul amatör futboluna hizmet verebilmek. "Ben" diyor, "60 yaşına geldim beş, altı yaşlarından beri sporun içindeyim..." Yönetici olmak kolay değildir hele hastalık ve sevgi arasında tercih yapmak ve sevgiyi hastalığa tercih etmek insana bir başka haz veriyor. İnanın kendisinin yapmakta olduğu fedakârlığı ve Türk futboluna hizmetin karşılığını hiçbir ödül karşılayamaz kendisine büyük ödülü yine kendisi vermektedir bu ödül mutluluğudur sizlerin arasında bulunmaktan duyduğu hazdır.


Hataları yok mu? Olmaz mı var tabi ama çalışan adam hata yapar. İnsan ayırt etmez her kes kendisinin dostudur. Nişantaşı Sporun bu anlamlı gecesinde bulunması Türk Sporuna saygısındandır. Geçmiş olsun sevgili başkanım. Ayağına sağlık Türk Sporuna nice hizmet yılları seni beklemekte.


YAZI: ORHAN BUDAK


[gallery ids="92105"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...