Pazartesi, Kasım 18, 2013

Tunaspor sahasında farklı kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun önemli müsabakasında lider Bayrampaşa Tunaspor ile 5.sırada bulunan Yeşil Esenyurtspor, Bayrampaşa Belediye Stadında karşı karşıya geldi. Ev sahibi Tunaspor 43.dakika'da Emin, 84.dakikada penaltıdan Kerem ve 90.dakikada Eren Ziya'nın attığı gollerle karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.


Hakemlere çiçek verildi       

Son günlerde Hakemlere yönelik şiddet olaylarının artmasını protesto eden Bayrampaşa Tunaspor Futbol Takımı, üç kaptanı Emin Dilber, Selçuk Özkurt ve Aykut Taşkınfurat'la birlikte, bu maçın Hakem triosunu saha içinde çiçeklerle karşıladı.

Bugün grupta oynanan diğer maçların skorlarına göre Lider Tunaspor en yakın rakibi Nişantaşıspor'la arasındaki puan farkını 4'e çıkardı.

 

Her iki takımda savunma güvenliğini ön plana çıkarınca, karşılaşmada ilk ciddi gol fırsatını 15.dakika'da ev sahibi Tunaspor yakaladı. Ceza sahası yayı üzerinden Kaptan Emin geriye doğru Orhan'ı çıkardı, onun vurduğu sert şut yandan auta gitti.

Maçın 18.dakikasında bu sefer Cüneyt'in getirdiği topa Kaptan Emin çok sert vurdu top üstten autta gitti. Konuk Yeşil Esenyurtspor'un ilk ciddi gol girişimi 29.dakikada sol taraftan Mehmet'in getirdiği topa Ramazan zayıf bir vuruş yapınca top Tunaspor Kalecisi Selçuk'ta kaldı. 43.dakikada sağ taraftan Tunaspor adına köşe vuruşunu Berkan kullandı. Ceza sahası içerisinde Kaptan Emin'in kafa vuruşuyla ev sahibi Tunaspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu golle ve sahibi Tunaspor'un 1-0 üsütünlüğü ile tamamlandı.

 

Emin sakatlandı maç 10 dakika durdu

Maçın 54.dakikasında Berkan'ın ceza sahası içine yolladığı topa Kaptan Emin zayıf bir vuruş yapınca top Yeşil Esenyurtspor Kalecisi Eren'de kaldı. 67.dakika'da bu sefer Tunaspor adına oyuna sonradan dahil olan Semih Küçük orta sahadan kaptığı topla ceza sahasına girmeden çok sert vurdu. Top üstten auta giderken bu şutu seyirciler uzun süre alkışladı. Karşılaşmanın en tahlisiz pozisyonu maçın 83.dakikasında gelişti. Topla sağ taraftan ceza sahasına giren Tunaspor Kaptanı Emin, Kaleci Eren ile karşı karşıya kaldı ve boynuna aldığı darbe ile uzun süre yerde nefessiz ve hareketsiz kalan Tunaspor Kaptanı Emin'e sağlık müdahalesinde çok geç kalındı.

 

10 dakika ambulans beklendi

Bu ciddi sakatlık sonucunda karşılaşmayı 10 dakika durduran ve Sağlık müdahalesi için Ambulans bekleyen maçın Hakemi Cihan Ataş, bu pozisyon sonunda çaldığı penaltı kararı sonrası Tunaspor adına atışı gole çeviren Kerem Güler durumu 2-0 yapan golü attı. Maçın 90.dakikasında Eren Ziya Tunaspor adına perdeyi kapatan gole imza atarak durumu 3-0 yaptı. Karşılaşma ev sahibi Tunaspor'un 3-0 galibiyetiyle sona erdi.Bu maç sonunda Lider Tunaspor Puanını 30'a çıkardı.

 

STAT: Bayrampaşa Belediye

HAKEMLER: Cihan Ataş, İsmail Ersoy, Aytekin Duran

SAHA KOMSERİ: Hasan Duran

BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Berkan,Emin,(Okan 83 dk),Burak,(Semih Küçük 60 dk),Cüneyt,(Semih Şahin 74 dk) Kerem,Eren Ziya,

TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın

YEŞİL ESENYURTSPOR:  Eren,Nurşah,Doğancan,Vedat,Olcay,Sertan,Mustafa,(Ahmet Erdem 79 dk),Ali, Ramazan,(Murat Gündoğdu 46 dk),Mehmet,Ahmet Turan,(Hasan 65 dk),

TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Aktaş

SARI KART: Mehmet 19 dk,Eren Ziya 73 dk,Hasan 74 dk,Vedat 79 dk,Nurşah 83 

KIRMIZI KART: Nurşah 83 dk,

GOLLER: Emin 43 dk,Kerem 84 dk,Eren Ziya 90 dk,

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN


 


[gallery link="file" ids="93027,93026,93029,93025,93028"]


2 yorum:

Selim AÇAN dedi ki...

Yerel Futbol'un kıymetli çalışanları,bu haberi Facebook'ta Twitter'da ve benzeri tüm sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak istiyorum,fakat yanlarda çıkan paylaşma düğmeleri maalesef yok,Yerel Futbol düğme tasarrufuna mı gitti acaba...:)
SAYGILARIMLA...

Efkan dedi ki...

Selim Abi Twitter paylaşım düğmesi sayfanın sol tarafında, facebook paylaşım düğmesi de haberin altında sağda... biraz alakasız yerdeler ama maalesef tasarım böyle :)

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.