Pazar, Kasım 17, 2013

Tepebağ kaçtı, Hürriyetgücü yakaladı

İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grup karşılaşmasında Hürriyetgücü Kağıthane Belediyesi Nurtepe sahasında Tepebağ Kültürspor'u misafir etti. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.


 

İlk yarı konuk ekip Emre ile bulduğu gol ile 0-1 öne geçti. Oyun olarak ortada geçsede her iki ekip ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. İkinci yarı başlarken sahaya Kağıthane Belediye Başkanı ve futbol ve futbolcu dostu olan Fazlı Kılıç sahaya geldi. Az sayıdada olsa taraftarlar Başkanı alkışlar ile karşıladılar. 

 

İkinci başlaması ile ev sahibi ekip oyunun kontrolünü ele geçirdi. Özellikle sol taraftan Yusuf ile beraberlik golünü arama yollarını arttırdılar. Yapılan ataklar meyvesini verdi ve günün başarılı ismi Yusuf takımının beraberlik golünü attı. Bu gol öncesinde sarı siyahlı ekibin kalecisinin önemli 2 pozisyonda gole izin vermemesi takımını hırslandırdı. Beraberlik golünden sonra soğuk havanında etkisi ile takımlar biraz daha kontrollü oyun oynamayı tercih ettiler. Maç iki yarıda da atılan karşılıklı goller ile berabere bitti.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


[gallery link="file" ids="92631,92630,92629,92628,92627"]


Hiç yorum yok:

İstanbl Bölge Karması açıklandı

UEFA tarafından düzenlenecek olan 2024 - 2025 UEFA Regions Cup organizasyonuna Türkiye'yi temsilen katılacak olan takımın belirlenmesi i...