Çarşamba, Kasım 13, 2013

Taylancı : "Kazanmak için sahaya çıkacağız"

Adana İdmanyurdu bayan futbol takımı bu hafta sahasında Karadeniz Ereğli bayan futbol takımını misafir edecek.


Üçüncü haftası oynanacak olan Kadınlar 1. liginde lider olan Adana İdmanyurdu hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda 5 gol atan golcü Emine’nin sakatlığı var, oynayıp oynayamaması maç günü belli olacak. Kulüp başkanı Metin Taylancı bu hafta çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyerek, "Rakip takımı iyi tanıyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve bunu yapacak güce sahibiz. Rakibimiz Karadeniz Ereğli Türkiye'de başarıları ile tanınıyor. Kadroları çok iyi. Arkalarında ise Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediyesi var." dedi.


"Bizler hala sponsorsuz olarak yolumuza devam ediyoruz. Bizlere destek veren büyükşehir belediye başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’a güveniyoruz. Sadece Zihni başkanımızın desteği var. Koskoca Adana. Adı kocaman şehir ama spor da ve sanat da siyaset de yok. Sadece adli olaylarla gündemde. Bizler Adana’nın imajına destek olmak istiyoruz."


"Kadın futbolu Türkiye’de yeni popüler olmaya başladı. Bunu bizler en güzel şekilde değerlendirip Adana’nın sporun güzelliği ile, sporun kardeşliği ile gündemde olmasını istiyoruz. Takımımıza sponsorluk konusunda beklentimize cevap verecek firmalarla görüşmeyi bekliyoruz."


Taylancı bu hafta adını sır gibi sakladıkları önemli bir sporcuyu kadrolarına katacaklarını ve Adana’yı en güzel şekilde temsil etmeye gayret ettiklerini belirterek Adana’lı sporseverleri takıma destek olmaya çağırdı.


Spor 01'den düzenleyen Erdem G


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...