Çarşamba, Kasım 13, 2013

Sütlücespor hükmen mağlup

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta olaylar nedeniyle yarım kalan Sütlücespor-Alibey Hospital Parsellerspor maçı 0-3 konuk ekibin lehine tescil edildi.



Tertip Komitesi'nden yapılan açıklamaya göre, 10.11.2013 tarihinde oynanan müsabakanın 64.dakikasında Sütlüce takımından bir oyuncunun ihracı, bir oyuncunun da ihtar görmesinden sonra aynı takımdan Yunus Emre Kutsal’ın koşarak hakeme kafa attığı, kaşına yumruk vurduğu, sol ayağına tekme attığı, kendi takım arkadaşları tarafından sahadan çıkarılmasından sonra müsabakanın kasten darp etme sebebiyle hakem tarafından tatil edildiği anlaşıldı.


FMT’nin 19/a maddesine göre 2-1 Parseller takımı önde iken tatil edilen müsabakada Sütlüce takımının 3-0 hükmen yenik sayılmasına kara verildi.


Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

kelleciler dedi ki...

bu sene hakemlerin kelle koltukta cidden kelle arayanlar sahaları gezsin her hafta bi tanesinin kellesi gidiyo

yazık dedi ki...

Yazık Nereye gidiyor Futbol. Her hafta bir hakem dövülüyor. yarın maç yönetecek Hakem bulunamayınca ne olacak? İl temsilcileri polisler ile irtibata geçse de su maçlar da polis olsa mesela? Ya da diğer illerde u-15 maçları bile polis olmadan başlamazken üstelik. Bu haberde bile sadece takımın hukmen malubiyeti yazıyor. muhtemelen o kafayı atana da ceza verilmiştir ama burada onu okumayan diğer kişi hem takımını hem kendini de yakacağını bilmeden gider başka hakeme kafa atabilir.

sakho dedi ki...

hakediyolar abi kimse kusura bakmasın .hakemler işi ciddiye alıcak ilk dakikadan ağırlığını koyacak. darp kötü bişey savunmuyorum ama darpedenede ömür boyu yasak gelmeli.

ALİ SEVİM dedi ki...

Tertip komitesinden aldığımız rapora göre demişsiniz.
Ogün oradaydım.Abartılı ifadeler kullanılmış.Maç sonu hakem ve futbolcu her ikiside birbirlerinden şikayetci oldukları için hastane raporu istendi.Hakemin 'sağ dizinde hafif bir kızarıklık'raporda aynen bu yazıyor.Hakemlere yapılan saldırıları tasvip etmiyorum.Hatta şiddetle kınıyorum.Lakin onlarda saha için de futbolcu,kaptan ve yöneticileri 'insan'yerine koymuyorlar.Lütfen birazda kendilerini sorgulasınlar..

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...