Pazartesi, Kasım 18, 2013

Süper Amatör Lig'i bekleyen tehlike!

İstanbul 1. Amatör Lig 12. grupta yenilgisiz yoluna devam eden Çankırı Marufspor deplasmanda Telsizspor'u da geçerek SAL'a göz kırptı.


 

Gökçen Seven, Durmuş Kuzu ve Salih Uyan hakem triosunun yönettiği maçta konuk ekip Çankırı Marufspor deplasmanda Telsizspor'u 2-1 mağlup etti.

 

Maça iki takım da hızlı başlarken ilk pozisyonu Yiğithan ile ev sahibi ekip Telsizspor yakaladı ancak golü bulamadı. Sonrasında konuk Çankırı Marufspor oyunda "sazı eline aldı" ve üst üste ataklarla rakip kaleyi yoklamaya başladı. Aranılan gol ise 32. dakikada Murat'ın ayağından müthiş bir aşırtma vuruş ile geldi ve devre de bu skorla tamamlandı, 0-1.

 

İkinci yarıya konuk ekip Çankırı Marufspor 48. dakikada Osman'ın golüyle başlarken, bu dakikadan sonra ev sahibi Telsizspor oyunda dengeyi kurdu ve 58. dakikada Burak'ın şık golüyle farkı bire indirdi, 1-2. Devam eden dakikalarda iki takımın karşılıklı atakları ve girdikleri pozisyonlar sonrasında skor değişmeyince konuk ekip Çankırı Marufspor sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

 

Telsizspor'un genç yeteneği Soner Çimen Yıldıztabyaspor'a 7-3 kaybedilen maçta takımı adına hücum oynayıp üç gol attıktan sonra bu karşılaşmada asıl mevkisi olan savunmanın göbeğinde mücadele ederken, takımına hücumda daha yararlı olabileceğini ve Telsizspor'un gol yükünü çekebileceğini göstermiş oldu.

 

NOT: Saha komiseri Arif Pelin'e teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

 

[gallery link="file" ids="93408,93409,93410,93411,93412,93413,93414,93415,93416"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.